'Charlie's Angels' gaan internationaal op eerste foto

'Charlie's Angels' gaan internationaal op eerste foto

Dat belooft wat.

Het is nog even wachten op de eerste beelden van de femme fatales, maar Elizabeth Banks heeft alvast op haar Instagram een teaserfoto van de reboot van Charlie's Angels geplaatst. Op de foto houdt een niet nader gespecificeerd personage zowel de voor- als achterkant van het kaartje van de Townsend Agency vast.

Op de achterkant van het kaartje zien we een lijst met locaties staan. Die locaties zijn zeer waarschijnlijk alle plekken waar de Townsend Agency een kantoor heeft. Op het kaartje worden Peking, Berlijn, Londen, Los Angeles, Mumbai, Nairobi en Sao Paolo genoemd. Dat is in lijn met wat we eerder hoorden: er zouden vele Angels-teams actief zijn en dat in meerdere grote steden.


De reboot van regisseur Elizabeth Banks heeft nog geen releasedatum in Nederland. De franchise werd in 1976 gelanceerd met een tv-serie rond drie uiterst capabele dames die moest spioneren en daarvoor hun unieke vaardigheden inzetten. Banks mocht de franchise herlanceren van Sony en doet dat met haar kenmerkende stijl.

Banks speelt overigens een Bosley, die een team van spionnen - bestaande uit Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska - aanstuurt. Vanaf 1 november 2019 in de Amerikaanse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair