Nieuw officiële foto 'Joker' met Joaquin Phoenix!

Nieuw officiële foto 'Joker' met Joaquin Phoenix!

Daar is ie weer.

Bepaalde filmstudio's kunnen behoorlijk geheimzinnig doen over hun aankomende blockbusters. Warner Bros. Pictures blijkt er echter geen enkele moeite mee te hebben om foto's en details te delen over toekomstige grote releases. Zeker als het gaat om hun DC-superheldenfilms. Ondanks dat de film nog zo'n jaar van ons verwijderd is, is er opnieuw een officiële foto verschenen voor Joker.

Op die foto, door de regisseur gedeeld op Instagram, zien we acteur Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here) als de 'prince clown of gotham', uiteraard met make-up op en rokend achter een bureau in een paars pak. De fans herkennen mogelijk al een en ander. De foto wordt begeleid met @nikotavernise, dit is een cameraman.

Dit bericht bekijken op Instagram

On set. Five minute break. 📷 @nikotavernise

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op


De losstaande DC-film van Todd Phillips (War Dogs, The Hangover-trilogie) biedt ook rollen aan Zazie Beetz (Deadpool 2), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust), Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates), Douglas Hodge (Red Sparrow), Brett Cullen (The Dark Knight Rises) en Dante Pereira-Olson (You Were Never Really Here) en moet begin oktober 2019 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair