Video

Allereerste 'Fantastic Four' uit 1994 nu online te zien!

Gelukkig ziet het er nu allemaal wat gelikter uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Video
In 2015 verscheen de flop Fantastic Four en enkele jaren daarvoor waren er al twee films rond de 'fantastische vier', namelijk Tim Story's Fantastic Four uit 2005 en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007. Ook geen enorme successen. De superhelden-kenners weten dat er in 1994 ook al een verfilming verscheen. Deze is nu eindelijk verspreid, op YouTube.

En dat mag opvallend genoemd worden, en uiteraard leuk voor de fans van het genre. De superheldenfilm uit 1994 werd vooral gemaakt om de rechten niet te verliezen. Eigenaar Bernd Eichinger liet onderstaande film realiseren met een onbekende cast & crew en ondanks dat er trailers in de bioscoop werden vertoond, haalde de complete film het witte doek niet.

Eichinger was overigens ook een van de producenten van de in 2005 verschenen Fantastic Four-film. In 1990 was er een vergelijkbaar "drama" rond een Marvel-superheldenfilm. In dat jaar verscheen een Captain America-film. Ook geen succes.

Hieronder de complete film, verspreid via Actors Filming YouTube.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

deze is nog beter dan de laaste Fantastic 4

Mas7

Avatar

Hij was allang online

Decepticon

Avatar

De 2 films van Tim Story zijn imo prima films en kijk ik altijd met plezier op blu-ray.

De Galactus wolk is idd erg discutabel, maar verder niks mis mee, ik heb zelfs geen problemen met hoe Von Doom is neergezet met zijn krachten.

Die uit 1994 hoef ik niet te zien, de trailer zegt mij al genoeg.

Scheerzeep

Avatar

Deze staat inderdaad al langer online volgens mij.

Blockbuster

Avatar

Een film uit 1994 van een Duitse producer?

Waarschijnlijk geinspireerd door Die Fantastischen Vier, een Duitse rapgroep die in 1993 doorbrak met Die Da?!: nummer 1 in Duitsland en bij ons ook een hitje. Wie kent die nog?

Master Of Films

Avatar

Blockbuster "Een film uit 1994 van een Duitse producer?
Waarschijnlijk geinspireerd door Die Fantastischen Vier, een Duitse rapgroep die in 1993 doorbrak met Die Da?!"
En ik maar denken dat deze Fantastic Four-film gebaseerd was op een obscure Marvel comic uit 1961.

Frietgezicht

Avatar

Je moet wel veel tijd hebben om met alle content die de laatste jaren uitkomt ook tijd te hebben voor dit soort onzin. Ik vind Daredevil seizoen 3 top maar daar kom ik al amper aan toe.

Frietgezicht

Avatar

@ Decepticon, zijn gewoon simpele filmpjes die niks extra's bieden. Wat actie, wat humor, niks bijzonders. Kan begrijpen dat je ze leuk vindt maar je mist dr niks aan als je ze niet kijkt.

Sunspot

Avatar

Vond die 2 FF4 films gewoon oke, leuk, goed eigenlijk zelfs.

Had liever deel 3 gezien ervan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair