Celebrity

Michael Douglas onthult ster op de Walk of Fame

In het bijzijn van zijn 101-jarige vader!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 12:27 in Celebrity
Al vijftig jaar is Michael Douglas een grote naam in Hollywood, maar de 74-jarige acteur heeft nu pas een ster gekregen op de Walk of Fame boulevard, net naast de ster van zijn vader, Kirk Douglas. Kirk, inmiddels 101 jaar oud, heeft eveneens een legendarische status in de filmwereld en was aanwezig tijdens de onthulling.

In zijn toespraak zei Michael, duidelijk emotioneel: ''Mijn vader is ook hier. Over een maand tijd wordt hij 102. Er waren vroeger de nodige mensen die zeiden dat hij niet eens de 80 zou halen, maar deze mensen hebben al lang geleden verloren. Hoe dan ook, het betekent zoveel voor me dat je vandaag hier bent met mij, pap. Ik zal het eenvoudig zeggen maar met mijn hele hart: ik ben er trots op dat ik je zoon ben''.

Jane Fonda, medespeelster van Michael in China Syndrome, sprak ook enkele woorden bij de onthulling van de ster. In haar speech ging ze in op de uitdagingen van het hebben van een beroemde vader- haar eigen vader, Henry, was namelijk ook een grote Hollywoodster. ''Het is niet makkelijk je eigen identiteit te vinden in een wereldberoemde familiebusiness, kijk maar eens naar de Trumps en Corleones'' begon Fonda: ''Maar Michael heeft zich bewezen als een geweldige acteur en producent. Wat mij betreft had hij zijn ster al veel eerder moeten krijgen!''

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Die had hij zeker al eerder moeten krijgen... Schande dat het zolang heeft moeten duren...

lamoteg

Avatar

Ik sta versteld dat hij die idd nu nog maar kreeg. Dit is een toch een top acteur met eindeloos veel ervaring.

Goov25

Avatar

Veeeels te laat ja.

Sunspot

Avatar

Dacht dat Kirk Douglas allang overleden was.

En inderdaad, nu pas een ster voor Michael Douglas...

Ereptile

Avatar

Dacht dat Michael Douglas al een ster had op de Walk of Fame! Inderdaad best laat!

nieuwslaatste nieuws

meest populair