Komt dit Harry Potter-personage naar 'Fantastic Beasts'?

Komt dit Harry Potter-personage naar 'Fantastic Beasts'?

Wie weet...

Als acteur Eddie Redmayne mag kiezen welk Harry Potter-personage naar de Fantastic Beasts-franchise komt, weet hij het al. De nieuwste toevoeging aan het Harry Potter-universum draait om tovenaar Newt Scamander, die de taak heeft om een van de machtigste duistere tovenaars ooit, Gellert Grindelwald (Johnny Depp) te verslaan.

Ondanks dat dit verhaal zich decennia voor de gebeurtenissen rond Harry Potter afspeelt, zijn er al de nodige connecties. De meest duidelijke is de aanwezigheid van Grindelwald, evenals Dumbledore (Jude Law). Maar recent bleek dat ook Minerva McGonagall (Fiona Glascott) in de films voor zou komen. Daarnaast ontmoeten we Nicolas Flamel (Brontis Jodorowsky) en leren we over de geschiedenis van slang Nagini.

Wat Redmayne betreft, zien we straks ook Hagrid verschijnen. Tijdens een interview met CinemaBlend vertelde Redmayne daar het volgende over: "Hagrid. En ik hoop stiekem dat op een bepaald moment, als ik het vaak genoeg tegen J.K. Rowling gezegd heb, er een kleine mini-Hagrid ten tonele verschijnt. "

De vraag is alleen of dat zou werken. Hagrid is vermoedelijk nog niet gebeuren op het moment dat de franchise eindigt in 1945.



NieuwsFilm

meest populair