'Breaking Bad' keert terug als film; ook met Walter White?

'Breaking Bad' keert terug als film; ook met Walter White?

Bedenker Vince Gilligan start binnenkort met de opnames.

Je last het gisteren mogelijk al op SerieTotaal; de bedenker van Breaking Bad is bezig met een twee uur durende speelfilm die linkt aan de successerie van AMC. Het is nog niet duidelijk of Vince Gilligan werkt aan een bioscoopfilm of een tv-productie. Dit wordt duidelijk via de Albuquerque Journal.

Er is verder weinig bekend over de plannen, dus ook niet of de bekendste gezichten uit de serie in de film te zien zijn. Er is wel een korte regel over de inhoud van de film; Deze volgt "de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid."

Volgens de Albuquerque Journal heeft het project de werktitel "Greenbriar" en zouden de opnames plaatsvinden in de Sony Studios in New Mexico. De camera's zouden zelfs al deze maand gaan draaien en stopgezet worden in februari volgend jaar.

Acteur Bryan Cranston heeft ondertussen gereageerd tijdens de The Dan Patrick Show op het bericht: "Ja, er lijkt een filmversie van Breaking Bad te zijn. Maar ik heb eerlijk gezegd het script niet eens gelezen. Dus ik kan het je niet zeggen... Als Vince Gilligan me vraagt om het te doen, zeker, absoluut. Hij is een genie."

Er is tot op heden geen officiële bevestiging afgegeven. Gilligan tekende eerder dit jaar een contact bij Sony Pictures voor drie jaar. De originele serie eindigde in 2013 en volgde de crystal meth-avonturen van met name Cranstons Walter H. White en Aaron Pauls Jesse Pinkman. Op AMC / Netflix is de spin-off serie Better Call Saul te zien.



NieuwsFilm

meest populair