Algemeen

'Breaking Bad' keert terug als film; ook met Walter White?

Bedenker Vince Gilligan start binnenkort met de opnames.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:46 in Algemeen
Je last het gisteren mogelijk al op SerieTotaal; de bedenker van Breaking Bad is bezig met een twee uur durende speelfilm die linkt aan de successerie van AMC. Het is nog niet duidelijk of Vince Gilligan werkt aan een bioscoopfilm of een tv-productie. Dit wordt duidelijk via de Albuquerque Journal.

Er is verder weinig bekend over de plannen, dus ook niet of de bekendste gezichten uit de serie in de film te zien zijn. Er is wel een korte regel over de inhoud van de film; Deze volgt "de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid."

Volgens de Albuquerque Journal heeft het project de werktitel "Greenbriar" en zouden de opnames plaatsvinden in de Sony Studios in New Mexico. De camera's zouden zelfs al deze maand gaan draaien en stopgezet worden in februari volgend jaar.

Acteur Bryan Cranston heeft ondertussen gereageerd tijdens de The Dan Patrick Show op het bericht: "Ja, er lijkt een filmversie van Breaking Bad te zijn. Maar ik heb eerlijk gezegd het script niet eens gelezen. Dus ik kan het je niet zeggen... Als Vince Gilligan me vraagt om het te doen, zeker, absoluut. Hij is een genie."

Er is tot op heden geen officiële bevestiging afgegeven. Gilligan tekende eerder dit jaar een contact bij Sony Pictures voor drie jaar. De originele serie eindigde in 2013 en volgde de crystal meth-avonturen van met name Cranstons Walter H. White en Aaron Pauls Jesse Pinkman. Op AMC / Netflix is de spin-off serie Better Call Saul te zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Eerst The Walking Dead, nu Breaking Bad, AMC melkt uit wat ze hebben en dat is weinig.
BB had een afgerond einde.

Wommel

Avatar

Zal over Jesse gaan... Maak er dan meteen een nieuwe serie van :-)

YankeeWaRRiaH

Avatar

Walter is nooit on screen gestorven. Hij lag op zijn rug in het druglab als de politie toekwam... Mr. White zal wel van de partij zijn als ze een film maken :)

Tycho Nestoris

Avatar

Ik hoop eerlijk gezegd dat dit niet waar is. Het einde van Breaking Bad was perfect en het zou zonde zijn om dat te verpesten.

nieuwslaatste nieuws