Video

Ontmoet schurkachtige Viktor Drago in 'Creed II'

Het wordt wat!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:54 in Video
Het zijn de vaders die centraal staan in de nieuwe featurette van Creed II. Althans: de zonden van de vaders. In onderstaande video spreken castleden uitgebreid over de strijd die we gaan zien in de boksfilm. Het is Creed (Michael B. Jordan) vs. Drago (Florian Munteanu). En dat zien we in deze clip, waarin castleden vertellen over de gevolgen van beslissingen uit het verleden.


In Creed II nemen Adonis en Viktor het tegen elkaar op. Het is een gevecht dat bepaald niet eenvoudig is, want er staat veel op het spel. En kan iedereen wel zijn kalmte bewaren? Adonis wil immers wraak voor de dood van zijn vader, waar Viktors pa Ivan (Dolph Lundgren) voor verantwoordelijk was. Het feit dat Rocky (Sylvester Stallone) echter Ivan versloeg, maakte dat laatstgenoemde zijn carrière in de Sovjet-Unie wel kon vergeten.

Er staat dus veel op het spel in Creed II, dat vanaf 10 januari in de Nederlandse bioscoop te zien is.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dit kan wel eens een pareltje worden

Raki-Pure

Avatar

Het eerste deel was verrassend goed. Deze gaan we zeker bekijken te meer met de hoop dat de iconische : "I must break you !" weer te horen zien is :)

Sunspot

Avatar

Sowieso zien dit, zou goed moeten worden, vooral om Drago ook, speelt eindelijk weer is in een grote productie.

Ja, ook in The Expandables, maar dat is anders, was wel vet goed Lundgren, vooral dat met dat high-tech horloge, zo droog in dat gebouw, scene.

nieuwslaatste nieuws

meest populair