Video

Alles over Dumbledore in 'The Crimes of Grindelwald'

Meer informatie over het mysterieuze personage.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:30 in Video
Hoe is de Dumbledore die we allemaal kennen uit de Harry Potter-reeks geworden tot wie hij is? Dat horen we in de nieuwe featurette voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, waarin de Dumbledore (Jude Law) van The Crimes of Grindelwald centraal staat. Zo horen we over zijn liefde voor Grindelwald (Johnny Depp), zij het nogal indirect. Hieronder kan je de uitgebreide special bekijken.


De nieuwe film in de Harry Potter-franchise draait vanaf 13 november in de bioscoop. Dit avontuur brengt ons onder meer naar Parijs, maar ook naar Londen. Het is dan ook een film die wat meer context zal geven over de internationale toverwereld, iets waar schrijfster J.K. Rowling al langer zin in had.

In The Crimes of Grindelwald roept Dumbledore de hulp van oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) in om Grindelwald ervan te weerhouden zijn kwaadaardige plannen uit te voeren. De tovenaar wil immers alle niet-magische wezens onderwerpen en de heerschappij van tovenaars over hen vestigen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

een filmpje van 2 minuten noem ik geen uitgebreide special

Mav Damian

Avatar

Ondertussen staan ook de recensies online van Fantastic Beasts, aangezien het gisteren de première was in Frankrijk.

Ereptile

Avatar

Ik vind Jude Law een prima acteur, maar echt niet Dumbledore achtig...

nieuwslaatste nieuws