Eerste reacties 'Aquaman': een grote prestatie!

Eerste reacties 'Aquaman': een grote prestatie!

Dat belooft wat!

Over een kleine maand debuteert de DC-superheldenfilm Aquaman als eerste op de Chinese bioscoopschermen, op 7 december. Daarna wordt de film uitgerold over de rest van de wereld, met releases in uiteraard Nederland (13 december), Noord-Amerika (21 december) en ook Japan (8 februari). Maar wat krijgen de liefhebbers te zien? Een reeks screenings heeft de gebruikelijke online reacties opgeleverd.

Een aantal van die reacties tref je hieronder. Een van die reacties omschrijft dat de film een grote prestatie is. Het zou bewijzen dat de begin dit jaar aangestelde Walter Hamada, baas over de DC-films van Warner Bros. Pictures, goed werk aflevert en dat regisseur James Wan meer DC-films zou moeten maken.


En volgende reactie is misschien wat minder gekleurd. De film wordt bestempeld als best goed, maar niet baanbrekend. De actie is goed, het verhaal degelijk evenals de CGI. De muzikale begeleiding is "meh" en de relatie tussen Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa) en Mera (Amber Heard) zou wisselend zijn.


Hieronder nog een aantal reacties van fans die de film al hebben kunnen zien.





NieuwsFilm

meest populair