Algemeen

Eerste reacties 'Aquaman': een grote prestatie!

Dat belooft wat!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:57 in Algemeen
Over een kleine maand debuteert de DC-superheldenfilm Aquaman als eerste op de Chinese bioscoopschermen, op 7 december. Daarna wordt de film uitgerold over de rest van de wereld, met releases in uiteraard Nederland (13 december), Noord-Amerika (21 december) en ook Japan (8 februari). Maar wat krijgen de liefhebbers te zien? Een reeks screenings heeft de gebruikelijke online reacties opgeleverd.

Een aantal van die reacties tref je hieronder. Een van die reacties omschrijft dat de film een grote prestatie is. Het zou bewijzen dat de begin dit jaar aangestelde Walter Hamada, baas over de DC-films van Warner Bros. Pictures, goed werk aflevert en dat regisseur James Wan meer DC-films zou moeten maken.


En volgende reactie is misschien wat minder gekleurd. De film wordt bestempeld als best goed, maar niet baanbrekend. De actie is goed, het verhaal degelijk evenals de CGI. De muzikale begeleiding is "meh" en de relatie tussen Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa) en Mera (Amber Heard) zou wisselend zijn.


Hieronder nog een aantal reacties van fans die de film al hebben kunnen zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Onbegrijpelijk dat (een land als) Japan 2 maanden moeten wachten op zo'n grote blockbuster, één of twee weken kan ik nog begrijpen, maar zo lang. Dat gaat toch nergens over.

Ang3l

Avatar

"My Top DC movie"
Ja dat zegt niet zo heel veel. Naast Wonder Woman is de rest een redelijke misser. Ik gok zelf voor mij dat ik m leuker ga vinden dan Suups en Battie, maar minder leuk dan Wonder Woman.

kaedir

Avatar

Met James Wan als regisseur kan het ook niet fout gaan denk ik.

GreenHornet

Avatar

Geloof er niks van moet deze film met eigen ogen zien

nieuwslaatste nieuws

meest populair