Algemeen

Disney-streamingdienst komt ook naar Nederland

Wat weten we al?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:34 in Algemeen
Het lijkt erop dat er op korte termijn ook een Nederlandse versie van Disney+ komt. Vandaag heeft Disney bekend gemaakt dat het inderdaad volgend jaar van start wil gaan met de streamingdienst die het onder andere tegen Netflix en Amazon Prime op moet nemen. Als je op de link klikt, kom je echter terecht op een Nederlandse pagina.

Dat wijst erop dat er ook een Nederlandse versie van de streamingdienst komt. Op de site van Disney+ staat een verwijzing naar het Europese wetgeving hieromtrent. Daarnaast kan je indien gewenst ook aangeven dat je een mailtje wil ontvangen, zodra er meer informatie is.

Disney zal, zo blijkt, in elk geval zijn eigen producties, evenals Pixar, Marvel en Star Wars-content plaatsen. Van de Star Wars-content weten we dat er in elk geval een originele serie rond The Mandalorian en Cassian Andor komt. Daarnaast maakt Disney allerhande Marvel-series, rond onder meer Loki en de Scarlet Witch.

De voorbereidingen voor de streamingdienst van Disney zijn al enige tijd aan de gang. De bedoeling is dat de dienst straks alle eigen content, en die van Fox omvat.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Zag eerder deze week ook al vacatures staan voor deze dienst.

Pruiszie

Avatar

Top!! Laat maar snel komen!

Goku32

Avatar

Ik hou het lekker op nedflix, al die anders niet normaal dat. Waarom niet gewoon 1 dienst en dan alles gewoon uitgeven van alle partijen . Dat is veel makkelijker en dan heb je ook geen concurrentie en dat soort dingen

Ang3l

Avatar

Omdat ik Marvel fan ben, zal ik er denk ik wel aan moeten geloven…………..

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Dan heb je inderdaad geen concurrentie Goku. Disney weet goed genoeg dat ze meer zullen verdienen met dit model dan met Netflix, ze zullen niet smeken om jouw tientje ;)

Master Of Films

Avatar

Disney+ zal wel in 2020 komen. De focus ligt eerst op de US.

Scheerzeep "Zag eerder deze week ook al vacatures staan voor deze dienst."
Ze zoeken voornamelijk managers voor hun Disney Streaming Services afdeling in Amsterdam zie ik.

GreenHornet

Avatar

Netflix zal dus Disneyloos worden. Voor kinderen is Disney+ wel een aanrader. Op dit moment heeft Ziggo veel Disney on demand content.

TheDoc

Avatar

Zou de NL versie dan ook voor België gelden?

Sunspot

Avatar

Zal best, dont care, ga het zeker niet nemen.

JMRG

Avatar

Lekker dan.. moet ik als marvel fan gaan bedenken of ik Disney+ erbij ga aanschaffen of niet

Gingertale

Avatar

Lekker hoppen van dienst naar dienst. Netflix blijft gewoon en een 2e erbij en die telkens switchen. Deze maand ruilen videoland om naar film 1.

nieuwslaatste nieuws

meest populair