Disney-streamingdienst komt ook naar Nederland

Wat weten we al?

Het lijkt erop dat er op korte termijn ook een Nederlandse versie van Disney+ komt. Vandaag heeft Disney bekend gemaakt dat het inderdaad volgend jaar van start wil gaan met de streamingdienst die het onder andere tegen Netflix en Amazon Prime op moet nemen. Als je op de link klikt, kom je echter terecht op een Nederlandse pagina.

Dat wijst erop dat er ook een Nederlandse versie van de streamingdienst komt. Op de site van Disney+ staat een verwijzing naar het Europese wetgeving hieromtrent. Daarnaast kan je indien gewenst ook aangeven dat je een mailtje wil ontvangen, zodra er meer informatie is.

Disney zal, zo blijkt, in elk geval zijn eigen producties, evenals Pixar, Marvel en Star Wars-content plaatsen. Van de Star Wars-content weten we dat er in elk geval een originele serie rond The Mandalorian en Cassian Andor komt. Daarnaast maakt Disney allerhande Marvel-series, rond onder meer Loki en de Scarlet Witch.

De voorbereidingen voor de streamingdienst van Disney zijn al enige tijd aan de gang. De bedoeling is dat de dienst straks alle eigen content, en die van Fox omvat.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair