Algemeen

Zeer positieve eerste reacties op 'Detective Pikachu'

De ontvangst is heel positief!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:11 in Algemeen
Een eerste screening van Detective Pikachu blijkt tot behoorlijk positieve reacties geleid te hebben. De meesten zijn gericht op Ryan Reynolds, die de stem van de welbekende gele Pokémon inspreekt. Dat meldt de site SuperBroMovies vandaag op basis van mensen die aanwezig waren bij een testscreening.

Detective Pikachu draait om de Pokémon uit de titel, die een vermissingszaak op probeert te lossen. Als zijn partner, Tim Goodman (Justice Smith) ontdekt dat zijn eigen vader vermist is, roept hij de hulp van Pikachu in om hem te vinden. Onder meer Kathryn Newton, Ken Watanabe en Rita Ora spelen ook in de film.

SuperBroMovies stelt dat een eerste screening voor positieve reacties zorgde. Reynolds kreeg lof voor zijn komische timing en de sterke chemie met co-ster Smith. Ook prijzen mensen het scenario, en een aantal van de CGI-elementen (waaronder Pikachu), al zouden de meeste elementen nog niet helemaal rond zijn.

Detective Pikachu zou ook vol met geinige verwijzingen naar de franchise zitten, die zorgen voor een leuk en goed gevonden geheel. Deze maand nog schijnt er een eerste trailer te komen. Vanaf 10 mei in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Grendizer

Avatar

Hopelijk komt er van deze kindervriendelijke film ook een R rated versie.

nieuwslaatste nieuws