Celebrity

Geheim bekend: Hoe Amber Heard fit en gezond blijft

Gewoon door lekker hard te lopen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 19:06 in Celebrity
Hollywoodactrice Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) moet voor grote filmrollen soms uren per dag in de sportschool trainen om in vorm te komen én te blijven. Toch houdt ze er niet zo'n strikt trainingsregime op na in haar vrije tijd, zo vertelde ze onlangs in een Amerikaans tijdschrift.

"Ik vind hardlopen heerlijk, omdat dat voor mij een manier is om stress te verminderen en mijn hoofd helemaal leeg te maken", vertelt Amber Heard (32) over haar rustigere dagen wanneer ze niet afgetraind op de set hoeft te verschijnen. "Bovendien kun je het overal doen. Ik reis zoveel dat het van onschatbare waarde voor me is om overal waar ik ook ben iets te kunnen doen wat me gezond houdt en goed laat voelen".

Lekker in je vel
Heard traint dus hard, maar benadrukt wel dat je jezelf goed moet blijven voelen als je bepaalde gezondheids- en fitnessdoelen probeert te behalen. "Als het je niet gelukkig maakt, dan is er geen reden om je te houden aan een bepaald dieet- of sportschema en alle dingen te doen die wij als acteurs doen om ons uiterlijk en de manier waarop mensen naar ons kijken te manipuleren", aldus Heard.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Hmm... persoonlijk had ik 'Aquafitness' verwacht.

Goov25

Avatar

"Als het je niet gelukkig maakt, dan is er geen reden om je te houden aan een bepaald dieet- of sportschema en alle dingen te doen die wij als acteurs doen om ons uiterlijk en de manier waarop mensen naar ons kijken te manipuleren"
Helemaal met je eens Amber!

Artificialis

Avatar

Als ik Amber Heard zie staan is meteen mijn hele dag verpest. Ik boycott in ieder geval elk project waar zij ooit betrokken bij is geweest. Aquaman kan de rambam krijgen.

Sharky13

Avatar

Ze blijft vast heel fit door elke dag keihard achter Johnny Depp zijn geld aan te rennen :P

Sunspot

Avatar

zitten ook in een bepaalde 'bubbel', wij als kijkers etc.

Zo een mooie vrouw ook, moet je haar eens checken in interviews, mimiek van haar ook, vooral rond midden gezicht, zo mooi :).

nieuwslaatste nieuws

meest populair