Webcammeisje krijgt de schrik van haar leven in trailer Netflix-thriller 'Cam'

Webcammeisje krijgt de schrik van haar leven in trailer Netflix-thriller 'Cam'

De wereld van webcamporno wordt opeens een stuk maffer en gewelddadiger.

Streamingdienst Netflix wil diens kijkers de stuipen op het lijf jagen met hun nieuwste psychologische thriller Cam. Daarin zien we hoe een webcammeisje, gespeeld door Madeline Brewer (tv-serie The Handmaid's Tale), niet alleen haar succesvolle webcamidentiteit kwijtraakt, maar ook haar geestelijke gezondheid.

Alice is een ambitieus en zeer succesvol webcammeisje dat de smaak van sterrenstatus te pakken heeft. Ze heeft vele kijkers, een prachtig huis en aardig wat geld. Via haar alter ego Lola tracht ze het best bekeken webcammeisje te allen tijde te worden. Op een dag ontdekt Alice dat ze in haar eigen show vervangen is door een identieke replica. Deze kopie gaat nog een stap verder en verlegt de al gestoorde grenzen van Alice. Hierdoor raakt het webcammeisje niet alleen haar identiteit op het internet kwijt, ook voelt ze zich aangetrokken tot de mysterieuze persoon die haar plek heeft ingenomen.


Cam is geschreven door Isa Mazzei en Daniel Goldhaber. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de regie. Eerder dit jaar is de thriller al diverse keren in première gegaan tijdens verschillende filmfestivals. Blumhouse Productions (Happy Death Day, Halloween) was nauw betrokken bij het verwezenlijken van de film. Liefhebbers kunnen deze al binnenkort zien. Netflix zet Cam namelijk vanaf 16 november online.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair