Algemeen

Harrison Ford reageert op vraag over Chris Pratt als mogelijke opvolger Indiana Jones

Zijn reactie lijkt niet erg positief...

door Wouter Drummen om 22:30 in Algemeen
We weten al een tijdje dat er een nieuwe Indiana Jones film zal komen; het vijfde deel zal normaalgesproken in 2021 verschijnen. Er is verder nog zo goed als niks bekend over het project, buiten het feit dan dat Steven Spielberg en Harrison Ford allebei terugkeren. Ford zal bijna 80 zijn wanneer de vijfde Indiana Jones in de bioscoopzalen verschijnt. Vanwege deze reden wordt er al een tijdje gesproken over een mogelijke, jongere opvolger, die in dit deel al geïntroduceerd zou kunnen worden. Veel mensen zien Chris Pratt graag het stokje overnemen van de legendarische acteur, maar wat vindt Ford hier zelf eigenlijk van?

Ford werd hier in een interview recentelijk naar gevraagd. Zo vroeg de reporter wanneer de opnames van start gaan, waar Ford het volgende op te zeggen had: ''Ik weet eerlijk gezegd nog niet wanneer we precies beginnen met filmen, maar het script ziet er erg goed uit. We kijken er allemaal naar uit om zo snel mogelijk te beginnen''. Toen de reporter vroeg of Chris Pratt ook mee zou doen, kapte Ford het interview af. Terwijl hij weg liep, merkte hij nog op: ''Het zal hem of mij worden''.

Het interview is hier te zien, oordeel zelf maar.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Voor Ford maakt dat geen reet uit, hij doet niet aan nostalgie. het is een klus en als iemand t overneemt vindt ie t best

Artificialis

Avatar

Harrison Ford = Indiana Jones

Waarom zou dit personage moeten worden opgevolgd wanneer Harrison Ford er niet meer is? Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een soortgelijk karakter te bedenken? Gaan ze nou dezelfde fout maken als bij Han Solo? Niemand is er in geïnteresseerd dat deze karakters door andere acteurs gespeeld gaan worden. Gewoon loslaten.

SunChaser

Avatar

Bij Bond kan t toch ook

Sparrow_LW

Avatar

Ik heb altijd al gedacht dat Pratt hier geschikt voor zou kunnen zijn. Dus van mij mag het. Ford is natuurlijk de beste, maar kom op, hoe geloofwaardig is een 80 jarige Indy. Ben wel erg blij dat het niet Shia LeBouf geworden is.

centr1no

Avatar

Ik kan maar niet enthousiast worden over een Indie 5.
De oude films waren prachtig. Avontuur, spanning, humor. Ford was Indiana.
Om redenen moest er zonodig een 4e gemaakt worden en daar ging het al scheef. En je ziet met al die herverfilmingen en het oppakken van oude franchises iedere keer weer dat die nostalgische gevoelens die je bij die oude films hebt gewoon niet helpen bij het waarderen van de nieuwe.
Ze moeten Indiana Jones met rust laten en iets nieuws verzinnen.

SeanDeNiro

Avatar

Terminator=Arnold
Rocky=Sly
Ripley=Weaver
Godfather=Brando/Pacino
Indy=Ford
Gewoon de reeks afsluiten en iets nieuws verzinnen.

FoxMulder

Avatar

Bond is de uitzondering. En niet elke Bond was een succes.

Sunspot

Avatar

Haha, niet dus, althans niet als het aan Ford ligt.

Voor mij hoeft het ook niet, Pratt als Indiana Jones.

Artificialis

Avatar

SunChaser "Bij Bond kan t toch ook"

Alles kan, de vraag is of je zoiets moet willen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair