Algemeen

Hoe Thanos de vernietiging van Titan overleefde

Eindelijk details!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het werd nooit duidelijk gemaakt in Avengers: Infinity War. Hoe overleefde Thanos (Josh Brolin) nou eigenlijk de vernietiging van thuiswereld Titan? De gestoorde Titan legde aan de Avengers uit dat zijn planeet ooit een mooie, levensvolle planeet was, maar die in tragedie eindigde.

Dat zagen we ook in de film. De inwoners waren allemaal dood en de planeet in de vergetelheid geraakt. Maar niet voor Thanos, die juist hierin inspiratie vond voor zijn plan om het universum te redden van overpopulatie. Hij besloot in het hele universum de helft van alle bewoners te vermoorden, opdat de overgeblevenen kans zouden hebben te overleven. Maar hoe Thanos zelf de val van Titan overleefde werd in de film niet verteld.

Gelukkig is er wel het boek Marvels Avengers: Infinity War - The Art of the Movie, waarin duidelijk staat dat Thanos niet gewoon geluk had. Hij overleefde juist door het voorstel dat hij deed om de planeet van de ondergang te redden. Thanos werd namelijk verbannen van Titan. Daardoor kon hij eigenlijk alleen maar toekijken en zien hoe de planeet compleet uitstierf.

In Avengers 4 zal zeer waarschijnlijk meer aandacht besteed worden aan de oorsprong van Thanos. Vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Oké filmtotaal. Genoeg reclame gemaakt voor dit boek.

dakai-world

Avatar

Inderdaad, en de site spoilt ook nog flink stukken uit het boek... Ik heb het boek besteld, en wil graag de plaatjes bewonderen en de tekstjes lezen, hoe nietzeggend ook. Maja, FT heeft het boek al bijna in zijn geheel gepubliceerd...

chefry1983

Avatar

Deze informatie had men wel in de film kunnen verwerken

Sietze1983

Avatar

Uhm, je weet toch van te voren dat deze artikelen over het boek gaan, waarom klik je dan in vredesnaam op deze artikelen en ga je vervolgens lopen zeuren??
Klik dan gewoon niet op dit artikel

Sharky13

Avatar

Zin in man ! Duurt nog half jaar, maar kan niet wachten.

Sunspot

Avatar

Ja, hij geloofde er heilig in dat het vernietigd zou worden, dus zal wel voorzorgsmaatregelen hebben genomen, ook al zou hij niet worden verbannen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair