Gerard Butler's huis totaal vernietigd door grote natuurbrand (foto)

Gerard Butler's huis totaal vernietigd door grote natuurbrand (foto)

De Schot en vele anderen werden uit voorzorg geëvacueerd. Ze keerden terug naar as.

De Amerikaanse staat Californië wordt hevig geteisterd door meerdere natuurbranden. Vorige week donderdag begon de ellende in Butte County. De brand, in de VS omgedoopt tot Camp Fire, is sinds zondag vele malen erger geworden door de wind.

Duizenden gebouwen zijn afgebrand en tientallen mensen omgekomen. Tegelijkertijd brak de tweede brand Woolsey Fire uit in het zuiden. De gehele populatie van Malibu werd geëvacueerd om doden te voorkomen en één van hen was 300-ster Gerard Butler.

Bekijk de afbeeldingHelaas voor de 48-jarige Schot is hij teruggekeerd naar niets. Via Instagram deelde hij de bovenstaande foto, waarop we de restanten van zijn woning en truck zien. Ondanks dat de brandweer niets heeft kunnen doen om zijn en andere woningen te redden, is Butler erg dankbaar voor hun moedige inzet.

Zo schrijft de acteur: "Teruggekeerd naar mijn huis in Malibu na de evacuatie. Een hartverscheurende tijd in Californië. Zoals altijd geïnspireerd door de dapperheid, geestdrift en opoffering van brandweerlieden." Ook vraagt Butler om hulp met het steunen van de mannen en vrouwen die de natuurbranden proberen in te dammen.



NieuwsFilm

meest populair