Video

Pika Pika! Eerste trailer 'Pokémon Detective Pikachu'!

Ryan Reynolds is Pikachu!!

door Bram de Groot om 18:55 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer voor de film Pokémon Detective Pikachu van Rob Letterman, regisseur van onder meer Goosebumps uit 2015. Geniet van de eerste beelden uit deze live action Pokémon-film! De trailer komt van studio Warner Bros. Pictures.

De beelden laten zien dat Justice Smith (The Get Down, Jurassic World: Fallen Kingdom) de voornaamste menselijke hoofdrol heeft. Hij speelt de tiener Tim Goodman die Pikachu op zijn pad treft. Deze Pikachu heeft de stem van Deadpool-acteur Ryan Reynolds.

Andere rollen (of mogelijk stemmen) komen van onder meer Kathryn Newton (Big Little Lies), Ken Watanabe (The Last Samurai), Suki Waterhouse (Assassination Nation), Rita Ora (Fifty Shades Freed) en Bill Nighy (Gideon's Daughter).


Het script komt uit de pen van Guardians of the Galaxy-schrijver Nicole Perlman en regisseur Letterman zelf. Uiteraard zijn er al vervolgplannen; de wereld van Pokémon heeft meer te bieden dan één film. Eerste screenings zouden hebben uitgewezen dat de film prima in elkaar zit. In Nederland staat Pokémon Detective Pikachu gepland voor 8 mei 2019.

En, wat zeg jij na het zien van bovenstaande beelden? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

What the fuck just happend? Dit ziet er véél beter (en leuker) uit dan ik had verwacht. Dit interesseerde mij eerst geen meter, en nu staat hij zomaar op het ‘in de gaten houden’ lijstje!

JIGSAW8

Avatar

Omg die pikachu is zo schattig ik smelt er gewoon van

Gremlin06

Avatar

@aspers dacht ook dat een flop ging worden gezien de game maar ziet er dus goed uit. Ryan Reynolds is hilarisch als Pikachu

dakai-world

Avatar

Okay, of ik ben in een verkeerd universum wakker geworden, of dit ziet er verbazing wekkend lekker uit. Ik moest grinniken, waar ik bij de trailer van Dragonball Evolution dagen achter elkaar huilend in bed heb gelegen.

Wauw. I’m impressed.

dakai-world

Avatar

Okay, of ik ben in een verkeerd universum wakker geworden, of dit ziet er verbazing wekkend lekker uit. Ik moest grinniken, waar ik bij de trailer van Dragonball Evolution dagen achter elkaar huilend in bed heb gelegen.

Wauw. I’m impressed.

GreenHornet

Avatar

Zou mooi zijn dat er een cameo in zit van Ash

Ereptile

Avatar

Ben toch aangenaam verrast! De Pokémon zien er super uit!!! Goede mix tussen live-action en de Pokémon! Dit kan inderdaad zomaar een enorme hit worden!

Mellie

Avatar

Lijkt erop dat ze een erg leuke invalshoek hebben gevonden. Een soort van Ted meets Pikachu...
Origineel en leuk, ben erg benieuwd geworden!

Artificialis

Avatar

De Amerikanisering van Pokémon, ik had niet verwacht dat we deze dag nog zouden meemaken. Afschuwelijk, dit heeft toch niets meer met de sfeer van de games en animatieserie te maken? De CGI ziet er ook nog eens extreem slecht uit. Deadpool in het lichaam van Pikachu, zelfs Kathleen Kennedy komt niet op zulke achterlijke ideeën.

Jean.L

Avatar

Off topic: Stan Lee is overleden.

d3c3pticon0608

Avatar

Ziet er vele malen beter / toffer uit dan ik had verwacht. Toch wel erg Stoked geraakt om deze te willen gaan zien!

Pennywise2017

Avatar

Ziet er zeker cool uit. Alleen hoor ik Deadpool..

Steve-O

Avatar

Jaa, laat maar komen. De Pokémon zien er erg overtuigend uit. Is wel nog een beetje wennen aan Deadpool/Pikachu maar ik denk dat dat wel goed komt.
Hopelijk een vervolg met Ash en zijn bitches.

Frietgezicht

Avatar

Doet mij aan Who Framed Roger Rabbit denken.

Kamajiisama

Avatar

Ik vind het zo jammer dat Max niet heeft gewonnen , maar dit is zo....Pikachu ik kies jou!! Ben zeer benieuwd ..

meanrat

Avatar

Ik krijg Deadpool niet uit mijn hoofd. Verwacht ieder moment dat er een vulgaire grap uit Pikachu's mond komt. Of dat ie wat hoofden van Pokemon van hun romp trekt of iets dergelijks. Ik verwacht echter wel een klein succesje voor deze film. Groot kan ook. Al is het alleen maar omdat het Pokemon is. Dat soort films heb je wel eens. Dan is iedereen er gewoon benieuwd naar en verdient ie toch veel geld, ookal is het troep.

Goku32

Avatar

Dit is echt heel gaar alleen maar omdat Ryan de stem doet van pickachu en dat het er mooi uit ziet is bijna iedereen om. Frietgezicht deze troep komt nooit in de buurt van Roger rabbit man. Die film was perfect. Dit word alleen maar een succes omdat iedereen Pokémon kent. Maar kwa verhaal is dit niks. Ik had liever een toernooi gezien of zoiets

Marcade

Avatar

Ik hoor ook deadpool. Vind 't een beetje jammer dat ze de stem niet omgevormd hebben naar een octaaf hoger oid. zodat we niet constant deadpool horen maar een pokemon.

Goku32

Avatar

Frietgezicht ik heb eerder het gevoel van pixels.

NieuwsFilm

meest populair