Algemeen

Kevin Feige teaset toekomstige cameo's Stan Lee in mooi eerbetoon

Rust zacht, Stan Lee.

door Jeffrey Kouters om 13:03 in Algemeen
In een emotioneel tribuut aan de gisteren overleden stripicoon Stan Lee heeft Marvels hoofdproducent Kevin Feige warme herinneringen opgehaald over de man achter geliefde personages als Spider-Man en de Silver Surfer. Daarnaast onthult Feige of Lee ondanks zijn overlijden nog in toekomstige cameo's te zien zal zijn.

The Hollywood Reporter heeft een mooi eerbetoon van filmproducent Kevin Feige aan de overleden stripauteur Stan Lee mogen optekenen. "Ik dacht altijd dat hij voor eeuwig zou leven", zegt Feige vol bewondering over een van zijn grootste voorbeelden uit de industrie. "Het voelde altijd als een feestje als hij aanwezig was op de set. Hij bracht altijd een ongekende energie mee en inspireerde iedereen".

Toekomstige cameo's
Bekend is dat Lee in ieder geval nog voor een aantal films een korte scène heeft opgenomen. Of hij ondanks zijn dood ook nog in toekomstige films te zien zal zijn, wil Feige nog niet verklappen. "Eén van de lessen die Stan mij heeft geleerd is dat iedereen van verrassingen houdt", is al wat Feige op dit moment kwijt wil. "We denken nog na over hoe we hem op een gepaste manier kunnen eren".

Respect
"Dat blijven we sowieso doen door op een respectvolle manier alle personages en verhalen die hij heeft gecreëerd te blijven behandelen", aldus Feige over het werk van Lee. Stan Lee kwam gisterenochtend te overlijden. Hij kwakkelde al een tijdje met zijn gezondheid. Lee behaalde een mooie leeftijd van 95 jaar. Zijn vrouw Joan overleed vorig jaar.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Ik neem aan dat hij in t/m Far From Home nog wel cameo's heeft. Ik hoop in ieder geval dat ze hem daarna niet in films gaan editen

ElroyBear

Avatar

Het zou wel echt mooi zijn als Avengers 4 zijn laatste cameo wordt. Het doel van Avengers 4 is een afsluiter te zijn van de MCU die wij nu kennen. Des te mooier zal de afsluiter zijn met de cameo's van Stan Lee.

Brein8998

Avatar

Ik hoop dat ze in toekomstige Marvel films gewoon afbeeldingen van Stan Lee blijven gebruiken als cameo. Zoals de grafitti op de muur in Deadpool 2 en de foto in het politiebureau in de serie Daredevil.

Xenolicker

Avatar

CGI-Stan Lee; Stan moet blijven!

Ang3l

Avatar

Excelsior!

Sunspot

Avatar

Lijkt me dat ze het er ooit wel over gehad hebben toch, maar dat doe je niet zo makkelijk, of Stan Lee moet er zelf mee zijn gekomen.

Misschien heeft hij dat ook gedaan al, dat met 'verrassingen' Smiley face.

Marvel boy

Avatar

Hij moet gewoon nu der trailer uitbrengen van Avengers 4 dat is een mooi eerbetoon!

nieuwslaatste nieuws

meest populair