Kevin Feige teaset toekomstige cameo's Stan Lee in mooi eerbetoon

Kevin Feige teaset toekomstige cameo's Stan Lee in mooi eerbetoon

Rust zacht, Stan Lee.

In een emotioneel tribuut aan de gisteren overleden stripicoon Stan Lee heeft Marvels hoofdproducent Kevin Feige warme herinneringen opgehaald over de man achter geliefde personages als Spider-Man en de Silver Surfer. Daarnaast onthult Feige of Lee ondanks zijn overlijden nog in toekomstige cameo's te zien zal zijn.

The Hollywood Reporter heeft een mooi eerbetoon van filmproducent Kevin Feige aan de overleden stripauteur Stan Lee mogen optekenen. "Ik dacht altijd dat hij voor eeuwig zou leven", zegt Feige vol bewondering over een van zijn grootste voorbeelden uit de industrie. "Het voelde altijd als een feestje als hij aanwezig was op de set. Hij bracht altijd een ongekende energie mee en inspireerde iedereen".

Toekomstige cameo's
Bekend is dat Lee in ieder geval nog voor een aantal films een korte scène heeft opgenomen. Of hij ondanks zijn dood ook nog in toekomstige films te zien zal zijn, wil Feige nog niet verklappen. "Eén van de lessen die Stan mij heeft geleerd is dat iedereen van verrassingen houdt", is al wat Feige op dit moment kwijt wil. "We denken nog na over hoe we hem op een gepaste manier kunnen eren".

Respect
"Dat blijven we sowieso doen door op een respectvolle manier alle personages en verhalen die hij heeft gecreëerd te blijven behandelen", aldus Feige over het werk van Lee. Stan Lee kwam gisterenochtend te overlijden. Hij kwakkelde al een tijdje met zijn gezondheid. Lee behaalde een mooie leeftijd van 95 jaar. Zijn vrouw Joan overleed vorig jaar.

NieuwsFilm

meest populair