Eindelijk schot in de zaak: 'Garfield' vindt regisseur

Eindelijk schot in de zaak: 'Garfield' vindt regisseur

Onze favoriete luie kater komt terug naar de bioscoop.

Na twee jaar radiostilte, vinden er eindelijk weer nieuwe ontwikkelingen plaats rond de geplande nieuwe Garfield-film. De beroemdste rode kater van de wereld heeft nu een regisseur gevonden. Mark Dindal, die Disney-film The Emperor's New Groove en Chicken Little maakte, mag de boel regisseren.

De film moet een reboot worden rond de beroemde kat Garfield, zijn eigenaar Jon Arbuckle en mede-huisdier Odie de hond. Plotdetails zijn er helaas niet bekend gemaakt rond de film, al is Garfield sinds 1978 al met ons dus zal er voldoende materiaal zijn om mee te werken.

Dindal vertelde in een statement dat films met strippersonages heel erg in zijn straatje liggen. De kans om te werken met Garfield bevalt hem dan ook wel. Het voelt zelfs als een privilege vertelt Final in een statement over zijn aanstelling als regisseur. Bedenker Jim Davis laat in een reactie weten dat hij het geweldig vindt dat Hollywood ontwikkelingen maakt op het gebied van computeranimatie en dat er veel nieuwe verhalen verteld worden. Hij denkt dan ook dat het helemaal goed komt met deze film.

De preproductie van Garfield zal volgende maand van start. Paul Kaplan en Mark Torgrove schrijven het scenario voor de familiefilm. Een releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair