Terugkeer Steve Trevor in 'Wonder Woman 1984' al meteen gepland

Terugkeer Steve Trevor in 'Wonder Woman 1984' al meteen gepland

Iedereen wist het. Behalve wij.

Toen bleek dat Chris Pine terug zou keren als Steve Trevor in Wonder Woman 1984, was dat voor fans een grote verrassing. Maar nu blijkt dat Pine daar al lange tijd van af wist. Voor hem is het dus allerminst een verrassing.

Dat vertelde Pine tijdens een gesprek met BBC Radio 1, waarbij Pine vertelde dat regisseur Patty Jenkins hem er al snel over verteld had. "Patty vertelde me erover toen we nog bezig waren met de opnames van de eerste film. En weet je, als Patty een idee heeft, dan verandert dat al snel van een zaadje tot een echte boom. Het groeit en bloeit meteen."

Opvallend genoeg was Pine in eerste instantie niet eens van plan om zich bij de superheldenfilm van DC Comics te voegen. Het was een pitch van Jenkins die hem overstag deed gaan. "Ik bedoel, toen ze Wonder Woman aan me pitchte, was er niets in me dat deed denken dat ik die film wilde maken. Het ging niet om mij, het heet niet Wonder Man. Maar toen we in een restaurant zaten, en er nog geen script lag, kwam zij met het verhaal en was ik meteen aan boord."

En nu dus ook voor een vervolg, waarin Gal Gadots Diana Prince het op moet nemen tegen Cheetah (Kristen Wiig). Vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair