Sylvester Stallone op jacht in 'Backtrace' trailer

Sylvester Stallone op jacht in 'Backtrace' trailer

Binnenkort in Creed II - maar ook in een zakkenvuller.

Ondanks dat je zou denken dat Sylvester Stallone het ondertussen niet meer voor het geld hoeft te doen en zijn tijd prima kan vullen met optredens in herkenbare titels als Creed II en Rambo 5: Last Blood blijkt hij ook nog bezig te zijn met wat bijverdiensten. Hieronder zie je Sly namelijk in de op het oog direct-to-dvd film Backtrace.

In deze misdaadthriller speelt Stallone een detective die de jacht opent op het personage MacDonald, een bankovervaller die aan geheugenverlies leidt maar wel uit de gevangenis ontsnapt met de hulp van een groep andere misdadigers die ijverig op zoek willen naar een flink soms gestolen geld. Het probleem: het geld is nog steeds spoorloos. Een soort drugs moet MacDonald op het juiste pad sturen.


Andere rollen zijn voor Matthew Modine, Ryan Guzman, Meadow Williams en Christopher McDonald en de regie lag in handen van Brian A. Miller, bekend van gelijksoortige films als The Prince. Vice en Reprisal. En die laatste drie films waren allemaal met Bruce Willis. Desondanks lijkt Backtrace gewoon in de Nederlandse bioscopen te verschijnen, namelijk vanaf 21 februari 2019.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair