Algemeen

Slaat Winter Soldier 'Avengers 4' over?

En is daar misschien ook een reden voor?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Veel fans hebben het vermoeden dat alle personages die in Avengers: Infinity War (2018) doodgingen of aan het einde verdwenen terug gaan keren in Avengers 4 (2019). Maar na een quote van Sebastian Stan lijkt deze aanname nog helemaal niet zo zeker.
Bovenstaande zei Stan tegen Collider over het aandeel van Bucky / The Winter Soldier na Avengers: Infinity War in het MCU.

Uiteraard verwijst Stan aan het einde naar Marvel Studios en regisseurs Anthony en Joe Russo. Avengers 4 is de vierde samenwerking tussen de studio en het duo en tot op heden haalden hun drie eerdere films al bijna $4,0 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Avengers 4 staat gepland voor mei 2019 en Stans Winter Soldier zou mogelijk een eigen tv-serie krijgen op Disney+.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Haha, eigenlijk zegt ie al indirect dat hij de nieuwe Captain America gaat worden. Want hij had wel heel weinig screentime in deel 3. Dus ik geloof er niets van

Decepticon

Avatar

Niemand wordt de nieuwe Captain America, dat is veel te voor de hand liggend, voor Marvel om rechtstreeks uit de comics in de MCU te gebruiken.

Van mij hoeft Bucky ook niet weer te keren, hij voegt nu in grotere geheel weinig toe aan het team imo en is alleen maar van emotionele waarde voor Cap en kan gemist worden, net zoals War Machine. Hij neemt in de actie alleen maar extra screentime in beslag, wat in Avengers 4 beter besteed kan aan de echte Avengers, zelfs Hawkeye.

Ik heb het gevoel dat de Russo's met Hawkeye in Avengers 4 gaan doen, wat ze met Cap deden in The Winter Soldier. Nieuwe vechtstijl e.d., hopelijk zijn de Ronin geruchten waar.

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Maar wat doet hij als de zomer aanbreekt?!!"
Dan houdt hij een winterslaap in Australië.

nieuwslaatste nieuws

meest populair