Lady Gaga deelt pizza, hoop en liefde uit aan slachtoffers bosbrand

Lady Gaga deelt pizza, hoop en liefde uit aan slachtoffers bosbrand

De wereldster in actie voor het Rode Kruis.

Dinsdagavond heeft Hollywoodster Lady Gaga (A Star Is Born, American Horror Story: Hotel) een verrassingsbezoek gebracht aan de slachtoffers van de bosbranden die op dit momenteel woeden in Californië. Daar deelde ze onder meer pizza uit en gaf ze een inspirerende speech.

Sinds vorige week donderdag woeden er hevige bosbranden in de Amerikaanse staat Californië. Inmiddels zijn er al duizenden huizen verwoest en hebben de vlammen al aan tientallen mensen het leven gekost. President Donald Trump heeft Californië inmiddels uitgeroepen tot rampgebied. Eerder deze week besloot zangeres Lady Gaga een bezoek te brengen aan een opvangcentrum in Los Angeles om daar de getroffen gezinnen een hart onder de riem te steken.

Pizza, koffie en cadeaukaarten
In het evaluatiecentrum van het Amerikaanse Rode Kruis deelde Gaga onder meer pizza, koffie en cadeaukaarten uit. Naar het schijnt nam ze ook uitgebreid te tijd om met een iedereen een praatje te maken en op de foto te gaan. Ook heeft ze een lied gezongen voor een 98-jarige vrouw die halsoverkop haar woning moest verlaten. In een speech zei Gaga onder andere: "Al wat we hebben is elkaar. We hebben vriendelijkheid nodig om de wereld draaiende te kunnen houden".

Zelf ook gevlucht
De 32-jarige wereldster moest zelf ook haar riante villa in Malibu verlaten. Volgens de laatste berichtgeving is haar huis door de vlammen gespaard gebleven. Op Instagram bedankte Gaga ook de hulpdiensten nog voor hun werk. "Bedankt dat jullie je levens hebben geriskeerd om ons in veiligheid te brengen", schreef ze onder meer.

NieuwsFilm

meest populair