Video

De horrorkabouter is terug... in de trailer voor 'Leprechaun Returns'!

Iemand moet die pot goud zetten!

door Bram de Groot om 12:15 in Video
De soort van horrorkabouter Leprechaun keert weer terug in een film. En dit keer in een vervolg op de originele film uit 1993. Die low budget film was een klein succes in de jaren 90 en kreeg een flinke reeks vervolgen. Na de reboot Leprechaun: Origins (2014) verschijnt nu dus een nieuwe deel twee. Hé, waar hebben we dat onlangs eerder gezien?

De regie van deze direct to dvd uitgave was in handen van Steven Kostanski, bekend van onder meer The Void uit 2016. De actrices Taylor Spreitler, Pepi Sonuga en Sai Bennett spelen drie van zijn mogelijke slachtoffers en The Leprechaun is een rol van Linden Porco. Check de vermakelijke beelden hieronder!


De synopsis: "De dodelijke kabouter is terug in al zijn bloederige glorie. Wanneer een groep meiden van een studentenvereniging het Alpha Upsilon-huis gebruiken om los te gaan, gebruiken een oude put als hun waterbron. Hiermee maken ze maken ze onbewust een klein en groen gekleed monster wakker. De kabouter wil zijn pot goud begraven in de buurt van het studentenhuis, maar eerst moet hij zijn krachten zien te herstellen met een moordpartij. Alleen de meiden kunnen hem stoppen."

In december verschijnt Leprechaun Returns op schijf in de States.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Er is maar 1 Leprechaun en dat is Warwick Davis.

ferryb86

Avatar

Doe maar niet

Moviemagic

Avatar

Deze gaat echt oscars winnen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair