Foto's DC-film 'Joker' geven beste blik op Gothams maniak

Foto's DC-film 'Joker' geven beste blik op Gothams maniak

Joaquin Phoenix in actie!

Recent werd Wonder Woman 1984 naar 2020 verplaatst en dat houdt in dat er in 2019 nog maar twee DC-films te zien zullen zijn op het witte doek. De eerste zal Shazam! zijn en na de zomer zal de losstaande DC-herkomstfilm Joker debuteren. We zagen al heel wat foto's van het titelpersonage, en hieronder zie je hem opnieuw.

Dit keer zien we het DC-personage van Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) rennend over straat. In zijn opvallende pak filmt hij een actiescène in de Bronx in New York City. Hij wordt achtervolgd door acteurs Shea Whigham (Sicario: Day of the Soldado) en Bill Camp (The Killing of a Sacred Deer), die politiedetectives uit Gotham City spelen. Meer foto's vind je dus op Just Jared, via onderstaande link!


De DC-film van regisseur Todd Phillips, vooral bekend van de The Hangover-trilogie, heeft ook rollen voor Zazie Beetz, Frances Conroy, Robert De Niro, Marc Maron, Douglas Hodge, Brett Cullen en Dante Pereira-Olson. Vanaf begin oktober 2019 draait Joker in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair