Emmet en Batman terug op karakterposters 'The Lego Movie 2'

Binnenkort de officiële trailer!

Alweer aardig wat maanden geleden toonde Warner Bros. ons de eerste beelden van het aankomende, computergeanimeerde avontuur The Lego Movie 2: The Second Part. Om de humoristische film te promoten zal men binnenkort de officiële trailer uitbrengen waarin we vermoedelijk meer van het Duplo-plot meekrijgen. Eerst maken we middels een aantal posters weer kennis met de geliefde personages uit het eerste deel, ingesproken door o.a. Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett en Alison Brie.

Vijf jaar geleden was alles nog awesome, maar na het verschijnen van de buitenaardse indringers Lego Duplo is het voor de inwoners van Bricksburg een Mad Max-achtige Apocalyps geworden. Omdat alles sneller vernietigd wordt dan dat ze het kunnen opbouwen, moeten Emmet, Lucy, Batman en al hun vrienden naar verre, onbekende werelden reizen om hun tegenstanders te verslaan en vrede terug te brengen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
The Lego Movie 2: The Second Part is in tegenstelling tot diens voorganger The Lego Movie (2014) niet geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller, maar wel door een ander duo. Namelijk Mike Mitchell (Shrek Forever After, Trolls) en Trisha Gum. De filmmakers achter het origineel hebben wel meegewerkt aan het scenario, dat samengesteld is door meerdere mensen. Begin februari 2019 komt de animatiefilm uit in de Nederlandse bioscopen. Zie hieronder nogmaals de teaser trailer.



NieuwsFilm

meest populair