Milla Jovovich op jacht op eerste officiële foto 'Monster Hunter'

Milla Jovovich op jacht op eerste officiële foto 'Monster Hunter'

Samen met Tony Jaa!!

Via de website IGN heeft Screen Gems de eerste officiële foto onthuld uit de live-action gameverfilming Monster Hunter. De filmversie van de bekende game van Capcom lijkt de start van een nieuwe gamefilm-reeks van actrice Milla Jovovich en regisseur Paul W.S. Anderson, in het echt een stel en samen verantwoordelijk voor de vele Resident Evil-films.

Jovovich speelt in Monster Hunter de rol van de heldin Natalie Artemis. Zij was niet in de game te zien en is dus een origineel personage. De Monster Hunter wordt ingevuld door de Thaise martial arts legende Tony Jaa, bekend uit xXx: Return of Xander Cage (2017) en Never Back Down: No Surrender uit 2016.

Bekijk de afbeelding
Op bovenstaande foto zien we de genoemde acteurs in de Atlantis Dunes in Zuid Afrika. Dit woestijngebied staat figuur voor de locatie Wildspire Waste uit de games van Capcom. De eerste Monster Hunter-game verscheen in 2004 en kreeg meerdere delen.

De verfilming heeft op dit moment geen datum, maar de kans is groot dat deze ergens in 2019 op het witte doek zal verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair