POLL: Gaat 'Avengers 4' het succes van 'Avengers: Infinity War' overtreffen?

Het wachten is op de trailer!

De kans is groot dat we binnen enkele dagen de trailer voor Avengers 4 kunnen verwelkomen. Daarin krijgen we waarschijnlijk een eerste blik op wat we eind april in de bioscoop krijgen te zien. In deze POLL de vraag: gaat volgens jou Avengers 4 het succes van Avengers: Infinity War overtreffen?

Het succes van Infinity War is uiteraard op meerdere manieren uit een te zetten. Als eerste zijn er de financiële prestaties. Zo heeft de Marvel-film meerdere box office records in handen. Hieronder twee vragen over het financiële succes.



Daarnaast zijn er allerlei cijfers over de ontvangst van de film. Avengers: Infinity War werd ietsjes minder sterk ontvangen door de critici. Waar de nodige films in het Marvel Cinematic Universe boven de 90 procent scoren op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, bleef Infinity War steken op 84 procent, met een 7,5/10 als gemiddelde beoordeling. Op Metacritic is de score 68/100. Het publiek stemt vooral op de IMDb: een 8,5. De Popcorn-meter van Rotten Tomatoes staat op 91 procent, met een 4,5/5 als gemiddelde beoordeling. Het gebundelde FT-ster cijfer komt uit op een 7,6. De bijhorende vraag hieronder.



Aangezien het wachten op de trailer van Avengers 4 voorlopig nog aanhoudt, hieronder de twee officiële trailers voor Infinity War ter vermaak.





NieuwsFilm

meest populair