Vertrouw J.K. Rowling rond 'Fantastic Beasts'-fouten

Vertrouw J.K. Rowling rond 'Fantastic Beasts'-fouten

De fans moeten gewoon afwachten.

Kritiek op J.K. Rowling is er de afgelopen tijd genoeg. Haar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zet volgens fans het canon van Harry Potter op z'n kop. Dat valt dus niet zo goed. Maar volgens acteur Ezra Miller moeten fans rustig afwachten tot de vijf films rond zijn.

Dat vertelde de acteur tijdens een interview met Entertainment Weekly. "Ze kent de mythologie zo ontzettend goed en ik denk dat ze je even probeert te verrassen en fans laat denken dat iets helemaal niet kan kloppen, maar vervolgens met antwoorden komt, zodat duidelijk is hoe wat niet leek te kloppen, wel gewoon kan. Ik denk dat ze ervan houdt om mensen even om de tuin te leiden. Dat heeft ze al een aantal keren gedaan. "

We moeten Rowling dan ook gewoon vertrouwen volgens Miller. Antwoorden komen vanzelf. Rowling kent de franchise immers goed genoeg - ze bedacht hem notabene - en staat erom bekend goed uitgebreide verhalen te kunnen bouwen. De kans is dus groot dat alles in dit onderling verbonden universum uiteindelijk gewoon blijkt te kloppen en te kunnen.



NieuwsFilm

meest populair