Teaser trailer Walt Disney's 'The Lion King'!

Teaser trailer Walt Disney's 'The Lion King'!

Na The Jungle Book opnieuw een Disney-sprookje voor Iron Man-regisseur Jon Favreau!

Na het enorm succesvolle The Jungle Book (2016) is Jon Favreau aan de slag gegaan met The Lion King, een live action-verfilming van de gelijknamige animatiefilm uit 1994. Disney heeft nu de eerste treaser trailer onthuld en de beelden kun je hieronder bekijken!!

Er zijn stemmen voor onder meer Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), James Earl Jones (Mufasa), Chiwetel Ejiofor (Scar), Billy Eichner (Timo) en Seth Rogen (Pumbaa).


In The Lion King zien we uiteraard het verhaal van de jonge Simba, de zoon van de leeuwenkoning Mufasa. Simba is de troonopvolger, maar dat is iets dat Scar, de jaloerse broer van Mufasa, niet zint. In de jaren dat Simba opgroeit bereidt Scar een plan voor om Simba uit de weg te ruimen om zo zelf de koning van de Afrikaanse savanne te worden.

Walt Disney's The Lion King staat gepand voor 19 juli 2019 en is één van de drie grote Walt Disney sprookjesfilms. Ook Dumbo (27 maart, trailer) en Aladdin (22 mei, trailer) staan gepland. Hieronder zie je de teaserposter voor The Lion King!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair