De mooiste shots uit de 'The Lion King' trailer!

De mooiste shots uit de 'The Lion King' trailer!

Bekijk ze hier.

Disney gaf eindelijk de trailer vrij van zijn live-action remake van animatieklassieker The Lion King. Regisseur Jon Favreau mocht aan de slag met de film en bracht ons een opvallende eerste trailer. Die duurde ongeveer anderhalve minuut en bevatte vooral shots van Pride Rock - het thuis van de leeuw Simba en de rest. Verder zagen we naast Simba (Donald Glover) onder meer Rafiki (John Kani) en hoorden we de zalvende stem van Mufasa (James Earl Jones).

In dit artikel zie je de zeven mooiste shots van de nieuwe film. Verder hebben we nog een nieuwe poster van de film. Maar eerst de foto's uit de trailer.

De zon komt op


De originele film begint met de zonsopgang boven de savanne. Zo begint ook de trailer, waarmee meteen duidelijk is dat het een vrij traditionele remake zal zijn. Dat beeld ontstaat ook als je kijkt naar de trailer: veel van de beelden die getoond worden, zijn een kopie van de animatiefilm.

Bekijk de afbeelding
Dieren verzamelen zich
In de trailer verzamelen zich diverse dieren om de presentatie van het leeuwtje Simba, de troonopvolger, te aanschouwen. Zo zien we hieronder giraffes, zebra's en meer dieren.

Bekijk de afbeelding
Grote poten
Simba heeft grote poten te vullen. In deze scène stapt hij in een van de pootafdrukken van zijn vader. In de originele film stapt Simba nadat zijn pa hem van de hyena's gered heeft in een van de pootafdrukken van hem, en realiseert hij zich dat hij nog heel wat moet leren voordat hij Mufasa kan opvolgen als koning.

Bekijk de afbeelding
De dood
Dit beeld is van de gnoes die wegvluchten voor de hyena's. Iedereen kent de nasleep daar nog wel van - het was een van de meest emotionele momenten van de animatiefilm. In de voiceover zegt Mufasa: One day, the sun will set on my time here... and will rise on your time.

Bekijk de afbeelding
Simba!
Dan een shot van Simba. Het is een beeld dat we allemaal wel kennen uit de originele film, waarin Rafiki Simba aan de dieren toont. Ook eindigt de film met een soortgelijk moment als Simba's zoontje gepresenteerd wordt en de cirkel (van het leven) rond is.

Bekijk de afbeelding
Brul!
Hier zien we vermoedelijk Simba als een volwassen leeuw. Een mooi moment, want we horen hier Mufasa die zegt remember, en het is een moment waarop Simba zijn verantwoordelijkheid neemt en zijn kwaadaardige oom Scar (Chiwetel Ejiofor) zal verjagen van Pride Rock.

Bekijk de afbeelding
Rafiki
Tot slot is er nog een kort shot van Rafiki, de wijze sjamaan die in de film een kleine rol zal hebben maar wel degene is die Simba zover weet te krijgen dat hij terug naar huis keert.

Bekijk de afbeelding
Er ontbreken nog heel wat dieren in de trailer. Zo is er geen beeld van Mufasa zelf, maar ook niet van Sarabi (de moeder van Simba; Alfre Woodard), of Simba's vriendinnetje Nala (Beyoncé). Of wat te denken van de humoristische Timon (Billy Eichner) en Pumbaa (Seth Rogen), Zazu (John Oliver) de assistent van de koning, Scar de schurk of de hyena's? Afijn, Disney wil natuurlijk dat we smachten naar meer en in die opzet is men geslaagd! Tot slot hieronder nog de poster. The Lion King is vanaf 19 juli 2019 in de bioscoop te zien.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair