Naaktfoto's uitgelekt: pasgetrouwde Kit Harington nu al betrapt met Russisch model?

Naaktfoto's uitgelekt: pasgetrouwde Kit Harington nu al betrapt met Russisch model?

Harington ontkent dat hij vreemdgaat.

Er lijken zeer donkere wolken te hangen boven het huwelijk van de pasgetrouwde Games of Thrones-sterren Kit Harington en Rose Leslie. Een Russische model beweert namelijk dat Harington met haar is vreemdgegaan en heeft het bewijs daarvan - namelijk naaktfoto's van Harington - gedeeld met allerlei roddelbladen.

In juni dit jaar stapte de Britse acteur Kit Harington (31) in het huwelijksbootje met zijn tegenspeelster Rose Leslie, die hij heeft ontmoet op de set van de hitserie Game of Thrones. Toch lijkt Harington zijn trouwbeloftes nu al te hebben geschonden. Het Russische model Olga Vlaslova claimt namelijk dat zij een affaire heeft gehad met Harington.

Affaire in Luxemburg
De twee zouden elkaar hebben ontmoet in Luxemburg en regelmatig het bed met elkaar hebben gedeeld. Pijnlijk is vooral dat Harington ook na zijn trouwdag nog vreemd is gegaan met Vlaslova, zo beweert het model in de Russische bladen. Op social media circuleren inmiddels foto's van Harington waarop te zien is hoe hij volledig naakt en uitgeteld op bed ligt. Volgens het Russische model was Harington 'helemaal kapot na hun avontuurtje'.

Reactie Harington
Een woordvoerder van Harington ontkent het gerucht. "Dit verhaal klopt absoluut niet. Hij is zelfs nog nooit in Luxemburg geweest en hij heeft deze vrouw ook nog nooit ontmoet", laat zijn team weten in een statement. Fans van Harington vermoeden dat het om gephotoshopte beelden of een dubbelganger gaat.

NieuwsFilm

meest populair