Kevin Feige schrijft emotioneel bericht over zijn laatste ontmoeting met Stan Lee

Kevin Feige schrijft emotioneel bericht over zijn laatste ontmoeting met Stan Lee

De wereld is nog steeds in rouw.

De wereld rouwt nog steeds om de dood van stripicoon Stan Lee. Gisteren publiceerde het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly een nieuw emotioneel eerbetoon aan Lee, geschreven door niemand minder dan Marvels hoofdproducent Kevin Feige. Feige schreef onder meer over zijn laatste ontmoeting met Lee.

Twee weken voor zijn overlijden vond de laatste ontmoeting plaats tussen Stan Lee en Kevin Feige. Feige zocht Lee bij hem thuis op en spraak daar met hem over het verleden en de toekomst. Lee onthaalde Feige schijnbaar met zijn kenmerkende humor. "Hij grapte tegen me dat ik vast bij hem langskwam om hem een hoofdrol aan te bieden in een van de volgende films, maar hij moest het tot zijn spijt toch echt bij de cameo's laten", schrijft Feige in zijn bericht.

Niet voor eeuwig en altijd
"Voelde hij aan dat zijn tijd op begon te raken? Ik weet het niet", merkt Feige op over zijn laatste gesprek met Lee. Volgens Feige praatte Lee wel meer dan anders over het verleden, maar toch keken de twee ook vooruit. "Hij vertelde me nog dat hij zijn cameo's altijd zo leuk vond om te doen", vervolgt Feige. "Hij probeerde altijd meer tekst te krijgen, maar ook hij begreep dat we dat niet konden toelaten".

Feige concludeert: "Lee wilde niet dat hij de echte helden zou overschaduwen. Dat is iets wat iemand als hij gemakkelijk had kunnen doen". Lee kwam op 12 november te overlijden en bereikte de prachtige leeftijd van 95 jaar.

NieuwsFilm

meest populair