Sony gaat 'Spider-Verse' flink uitbouwen

Sony gaat 'Spider-Verse' flink uitbouwen

Na Into the Spider-Verse nog meer Spider-Man geweld!

Over een paar weken verschijnt van Sony Pictures Animation de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse, welke zich met name richt op Miles Morales (met de stem van Shameik Moore). Het lijkt erop dat deze goed gaat scoren aan de bioscoopkassa's en Sony werkt al aan grootste vervolgplannen.

Via Heat Vision wordt duidelijk dat er in het geanimeerde "Spider-Verse" nog minimaal twee films moeten gaan verschijnen. Zo krijgt Spider-Man: Into the Spider-Verse sowieso een vervolg. Joaquim Dos Santos (Avatar: The Last Airbender, Voltron) zal deze regisseren. Ook is er al een spin-off in de maak met een titel rond vrouwelijke Spider-Man figuren, met naar verluidt Spider-Woman, Madame Web, Spider-Girl en Silk. De regie zou in handen moeten komen van Lauren Montgomery (Voltron, Batman: Year One).

Uiteraard is het Amy Pascal die beide titels zal produceren en Phil Lord en Christopher Miller (The Lego Movie) blijven creatief betrokken.

Vanaf 20 december moet Bob Persichetti en Peter Ramsey's Spider-Man: Into the Spider-Verse in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair