Blu-ray

Blu-ray preview 'Venom' - Met drie verwijderde scènes

Een blik op de schijf die nog dit jaar in de States verschijnt.

door Bram de Groot om 08:58 in Blu-ray
Na de Blu-ray trailer van gisteren zijn nu ook de details bekend voor de Blu-ray uitgave van de Marvel-film Venom van regisseur Ruben Fleischer en studio Sony Pictures. De film draait nog steeds in de wereldwijde bioscoopkassa's, maar Sony zet de schijf graag in de (Noord-Amerikaanse) etalage voor de kerstdagen.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Sony Pictures op 11 december als digitale versie en op 18 december op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk pas midden februari bereikt. Hieronder die eerdere trailer voor de Blu-ray uitgave:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is niet bevestigd. Hieronder een nog korte opsomming van de Noord-Amerikaanse extra's:

- Drie Deleted & Extended Scenes: met de titels Ride to Hospital, Car Alarm en San Quentin. De laatste is een verlengde versie van de post-credits scène.

- From Symbiote to Screen: Een korte blik op het personage Venom uit de comics, met interviews met Avi Arad, Matt Tolmach, Ruben Fleischer, Oliver Scholl en regisseur en fanboy Kevin Smith.

- The Lethal Protector in Action: Dit is een blik op de opname van de achtervolgingscène met Eddie Brock (Tom Hardy) op een motor, met vele stunts en drones.

- Venom Vision: Met regisseur Ruben Fleischer wordt er gekeken hoe hij de film werkelijkheid maakte, met zijn cast & crew.

- Designing Venom: Een hoogstwaarschijnlijk gave blik op de visuele realisatie van Venom.

- Symbiote Secrets: Een blik op de vele soms verstopte verwijzingen in de film.

- Overig: Acht "Pre-Vis" scènes waarin het storyboard tot leven wordt gewekt; de videoclips "Venom" van Eminem en "Sunflower" van Post Malone en Swae Lee (uit Spider-Man: Into the Spider-Verse) en de Sneak Peek op Spider-Man: Into the Spider-Verse is ook toegevoegd.


Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Noord-Amerikaanse Blu-ray en 4K uitgave:

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair