Blu-ray

Blu-ray preview 'Venom' - Met drie verwijderde scènes

Een blik op de schijf die nog dit jaar in de States verschijnt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:58 in Blu-ray
Na de Blu-ray trailer van gisteren zijn nu ook de details bekend voor de Blu-ray uitgave van de Marvel-film Venom van regisseur Ruben Fleischer en studio Sony Pictures. De film draait nog steeds in de wereldwijde bioscoopkassa's, maar Sony zet de schijf graag in de (Noord-Amerikaanse) etalage voor de kerstdagen.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Sony Pictures op 11 december als digitale versie en op 18 december op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk pas midden februari bereikt. Hieronder die eerdere trailer voor de Blu-ray uitgave:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is niet bevestigd. Hieronder een nog korte opsomming van de Noord-Amerikaanse extra's:

- Drie Deleted & Extended Scenes: met de titels Ride to Hospital, Car Alarm en San Quentin. De laatste is een verlengde versie van de post-credits scène.

- From Symbiote to Screen: Een korte blik op het personage Venom uit de comics, met interviews met Avi Arad, Matt Tolmach, Ruben Fleischer, Oliver Scholl en regisseur en fanboy Kevin Smith.

- The Lethal Protector in Action: Dit is een blik op de opname van de achtervolgingscène met Eddie Brock (Tom Hardy) op een motor, met vele stunts en drones.

- Venom Vision: Met regisseur Ruben Fleischer wordt er gekeken hoe hij de film werkelijkheid maakte, met zijn cast & crew.

- Designing Venom: Een hoogstwaarschijnlijk gave blik op de visuele realisatie van Venom.

- Symbiote Secrets: Een blik op de vele soms verstopte verwijzingen in de film.

- Overig: Acht "Pre-Vis" scènes waarin het storyboard tot leven wordt gewekt; de videoclips "Venom" van Eminem en "Sunflower" van Post Malone en Swae Lee (uit Spider-Man: Into the Spider-Verse) en de Sneak Peek op Spider-Man: Into the Spider-Verse is ook toegevoegd.


Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Noord-Amerikaanse Blu-ray en 4K uitgave:

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair