Celebrity

Quentin Tarantino trouwt met 20 jaar jonger supermodel

Tarantino en zijn vlam zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 10:51 in Celebrity
De Amerikaanse filmregisseur Quentin Tarantino (Once Upon a Time in Hollywood, The Hateful Eight) is gisteren officieel getrouwd met zijn verloofde Daniella Pick. De intieme ceremonie vond plaats in Los Angeles, Amerika. Het blad People heeft een exclusieve trouwfoto in handen weten te krijgen.

Donderdag hebben Quentin Tarantino (55) en Daniella Pick (35) elkaar het jawoord gegeven tijdens een romantische, sprookjesachtige trouwceremonie. Pick is een bekende Israëlische zangeres en model en is de dochter van muzikant Svika Pick. In het thuisland van Pick speculeerden de media al weken over een mogelijke trouwpartij. Op Instagram plaatste ze meerdere foto's van haar voorbereidingen.

Ontmoeting in Israël
Tarantino en Pick kennen elkaar sinds 2009. De twee liepen elkaar tegen het lijf in Israël toen Tarantino daar was om zijn film Inglourious Basterds te promoten. Hoewel hun relatie toen al snel op de klippen liep, gaven ze elkaar in 2016 een nieuwe kans. In juli 2017 werd bekend dat het stel zich had verloofd. Het stel organiseerde toen een verlovingsfeestje in New York, waar een hoop sterren aanwezig waren.

Eerste huwelijk
Dit is overigens het eerste huwelijk van Tarantino. In het verleden hield hij de huwelijksboot bewust af, omdat hij dacht dat een hechte relatie niet te combineren zou zijn met zijn drukke regiewerk. Enkele dagen geleden rondde Tarantino nog de opnames van zijn aankomende prent Once Upon a Time in Hollywood af.

De trouwfoto kun je eventueel hier bekijken!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Movieman2018

Avatar

Ach niet iedereen kan zo een leven leiden, je moet geluk en succes hebben, of soms enkel succes. Op zo een leeftijd en met zo een fijne dame is de natte droom van vele oude mannen :p
Proficiat alvast!

Goku32

Avatar

Doet die goed

Goku32

Avatar

Hoezo GreenHornet ik heb ook een jongere vriendin, en heb geen geld, maar of zo een fotomodel niks verdiend haaa die zijn meestal nog rijker

Rich Art

Avatar

Ik heb inderdaad ook niet het idee dat hij of zij het voor het geld doet...

meanrat

Avatar

Doet ie goed? Het is maar een momentopname, maar op de foto ziet het er echt uit alsof een vies mannetje met een op geld en roem belust onzeker meisje getrouwd is. Ze ziet er niet gelukkig uit. Hij kijkt alsof hij trots is op zijn vangst. Haat me maar om mijn reactie.

Baba Yaga

Avatar

een groot schrijver en regisseur. verdient wel een lekker wijf als vrouw Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair