'Spider-Man: Into the Spider-Verse' behoudt 100% score op Rotten Tomatoes!

'Spider-Man: Into the Spider-Verse' behoudt 100% score op Rotten Tomatoes!

De best ontvangen Spider-Man tot op heden is een animatiefilm.

Het was een verrassende stap van Sony Pictures. De studio leende Spider-Man exclusief uit aan Marvel Studios en de Avengers en ging zelf aan de slag met de anti-held Venom. Toch nam Sony niet compleet afscheid van de Spinnenman. De animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse werd namelijk aangekondigd en ondanks dat deze nog niet is verschenen is het nu al een denderend succes!

Na de eerste online reacties blijken nu ook de recensenten verliefd op de animatiefilm. Na zo'n 42 recensies staat deze nog steeds op 100 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 8.8/10 als gemiddelde beoordeling. Wat wordt er zoal over Into the Spider-Verse geschreven?

De recensent van New York Post noemt het een "opvallend geanimeerde toevoeging aan een van de grootste filmseries in de Marvel-collectie" en AV Club zegt dat de zevende Spider-Man film in zestien jaar ervoor zorgt dat "het universum nog nooit zo fris heeft aangevoeld".

De recensent van TheWrap geeft aan dat "Spider-Man: Into the Spider-Verse een aantal van de beste superheldenverhalen op de markt vertegenwoordigt". De schrijvende filmliefhebber van USA Today heeft ook mooie woorden: "Het is een licht gestoorde, hilarisch gedurfde en vaak ontroerende mix van alles wat superheldenfilms zo populair maakt, met de introductie van een Spider-Man die klaar is voor de nieuwste generatie kinderen."

Met Shameik Moore's stem voor Miles Morales / Spider-Man en Jake Johnsons stem voor Peter Parker / Spider-Man verschijnt Into the Spider-Verse op 20 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder een flitsende clip van twee minuten!



NieuwsFilm

meest populair