Guy Ritchie's misdaadkomedie 'Toff Guys' verliest en wint castleden

Guy Ritchie's misdaadkomedie 'Toff Guys' verliest en wint castleden

Kunnen we iets spectaculairs verwachten in de trant van 'Snatch' en 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels?'

Na sprookjes als King Arthur: Legend of the Sword en het aankomende Aladdin gaat de Engelse regisseur Guy Ritchie terug naar zijn roots met het type film waarmee hij bekend geworden is: een vermakelijke en opgewekte misdaadfilm. Deze Toff Guys is druk bezig met het verzamelen van passende castleden. Matthew McConaughey, Henry Golding, Jeremy Strong en Hugh Grant hebben zich al aangemeld. Kate Beckinsale zijn we nu helaas kwijt, maar in plaats daarvan heeft Ritchie beroep gedaan op Michelle Dockery en niemand minder dan Colin Farrell.

Het verhaal - dat Ritchie samengesteld heeft met Marn Davies en Ivan Atkinson - volgt McConaughey als een Engelse zakenman die van zijn winstgevende wietimperium af wil. Hij vermoedt in Amerikaanse miljonairs geschikte vakgenoten te hebben gevonden die het van hem kunnen overnemen. Niets gaat echter makkelijk voor Ritchie's criminele karakters: alles zal en moet tegenzitten.

Bekijk de afbeeldingZo kruipt Golding in de huid van een Vietnamese gangster, treedt Grant op als fotograaf die zijn brood verdient met kiekjes die bepaalde mensen in een verkeerd daglicht stellen en wordt Farrell ene Coach, een man die MMA-vechters traint. Dockery, bekend van Downton Abbey, vervangt Beckinsale als de vrouw van McConaughey's personage. De actrice uit de Underworld-reeks moest afstand van haar rol nemen vanwege een ziek familielid.

Liefhebbers van Ritchie's films moeten volgens verschillende nieuwsbronnen uitkijken naar Toff Guys. Deze zal veel weg hebben van andere kritische successen zoals Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Miramax Films brengt de komische misdaadfilm, waarvan de opnames al begonnen zijn, ergens in 2019 uit.



NieuwsFilm

meest populair