Regisseur Fukunaga geeft update over 'Bond 25'-script

Regisseur Fukunaga geeft update over 'Bond 25'-script

Begin 2020 moet Daniel Craigs zwanenzang de bioscopen bereiken.

Nu Cary Fukunaga de regiestoel van Bond 25 heeft overgenomen van Danny Boyle, die het project eerder dit jaar verliet, lijkt het erop dat de opnames in maart 2019 zullen beginnen.

Fukunaga werd afgelopen september ingehuurd en sprak afgelopen week met Inquirer,net over de status van de film. Hij geeft aan het verhaal van de nieuwe Bond-film opnieuw te ontwikkelen met Neal Purvis en Robert Wade. Aldus Fukunaga:

"In Daniel Craigs eerste Bond-film Casino Royale, was zijn personage heel kwetsbaar en menselijk, een groot verschil met de manier waarop Pierce Brosnan Bond speelde. Ik wil dat soort elementen opnieuw aanhaken in de nieuwe film. Bond heeft echter wel de nodige dingen meegemaakt in de laatste paar films, dus het belangrijk dat zijn personage mee verandert."

Verder gaan er geruchten dat er in de nieuwe film geen plaats zou zijn voor Ben Whishaw als Q en Christoph Waltz als Blofeld. Fukunaga liet hier het volgende over kwijt:

"Het script is nog niet af, dus dat weet nog niemand. We hebben het hier over twee fantastische acteurs, dus als er plaats voor hen is in dit verhaal, dan wil ik hen ook gebruiken. Ik kan gewoon nog niet melden of dit wel of niet gaat gebeuren."

Bond 25 moet begin 2020 wereldwijd de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair