Tom Cruise en James Cameron maakten samen bijna film in de ruimte!

Tom Cruise en James Cameron maakten samen bijna film in de ruimte!

Samen hadden ze bijna film op een Russisch ruimteschip gepland!

Iedereen kent regisseur James Cameron en acteur Tom Cruise; beiden zijn twee van de grootste namen in Hollywood. Zo heeft Cameron iconische films gemaakt zoals o.a. Titanic en Avatar en staat hij ook bekend als een technologische pionier, terwijl Cruise al decennialang een van de bekendste acteurs is. Maar wat vooral speciaal is dat hij, ondanks zijn 56-jarige leeftijd, bijna al zijn grensverleggende stunts nog steeds zelf doet. Cameron laat nu weten dat de twee bijna hadden samengewerkt aan een wel héél speciaal project, namelijk een film in de ruimte!

Zo zei Cameron: ''Ik wilde een film maken in de ruimte met Tom, zo'n 15 jaar geleden. Ik had in het jaar 2000 zelfs al contact met de Russen om naar hun International Space Station te gaan om daar een 3D documentaire te draaien. Ik dacht gebruik te maken van de gelegenheid om dan ook meteen daar een fictiefilm te maken. Ik zei tegen Tom: ''We krijgen twee plaatsen aan boord de Soyuz, maar daar moeten we wel eerst getraind voor worden'' waarop hij antwoordde ''Geen enkel probleem, ik ga wel een opleiding volgen''''.

Uiteindelijk ging het niet door en de kans dat het überhaupt nog eens gebeurd met deze twee mannen lijkt uiterst klein; Cameron is al jarenlang druk bezig met de Avatar vervolgen en zal daar ook nog wel een tijdje zoet mee zijn. Wat vinden jullie; hadden jullie dit graag zien gebeuren?



NieuwsFilm

meest populair