[Gerucht] Morgen toch geen trailer 'Avengers 4'; wel 'Spider-Man: Far From Home'?

[Gerucht] Morgen toch geen trailer 'Avengers 4'; wel 'Spider-Man: Far From Home'?

Zoveel geruchten om te geloven...

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor de fans van Marvel. Iedere dag verschijnt er wel een nieuw gerucht over de mogelijke releasedatum van de eerste trailer voor Avengers 4. Insiders claimden dat we deze morgen zouden krijgen, maar nu schijnen de plannen alweer te zijn gewijzigd.

Je weet bijna niet meer wat je nog wel of niet kunt geloven als het gaat om de geruchten die de afgelopen weken allemaal voorbij zijn gekomen over de eerste trailer van Avengers 4. Fans wachten vol spanning op de eerste beelden van dit nieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe, maar tot op heden weten we nog nauwelijks iets over die film.

Geen Avengers 4 meer
Hoewel veel mensen ervan overtuigd waren dat Marvel ons morgen zou gaan trakteren op de eerste trailer van Avengers 4, lijkt dat feestje nu toch niet door te gaan. Journalist Steven Weintraub van Collider meldt nu namelijk dat Marvel zijn plannen heeft gewijzigd en dat er deze week dus geen beelden van Avengers 4 verschijnen (helaas).

Troostprijs
Ondanks deze teleurstelling, krijgen we deze week waarschijnlijk toch nog één nieuwe filmtrailer te zien. Diverse bronnen beweren namelijk dat Sony en Marvel binnen enkele dagen de eerste promotievideo van Spider-Man: Far From Home online zullen zetten. Hoewel we dit gerucht niet kunnen bevestigen, hopen we met jullie samen wel op het beste.



NieuwsFilm

meest populair