Algemeen

[Gerucht] Morgen toch geen trailer 'Avengers 4'; wel 'Spider-Man: Far From Home'?

Zoveel geruchten om te geloven...

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Het zijn geen gemakkelijke tijden voor de fans van Marvel. Iedere dag verschijnt er wel een nieuw gerucht over de mogelijke releasedatum van de eerste trailer voor Avengers 4. Insiders claimden dat we deze morgen zouden krijgen, maar nu schijnen de plannen alweer te zijn gewijzigd.

Je weet bijna niet meer wat je nog wel of niet kunt geloven als het gaat om de geruchten die de afgelopen weken allemaal voorbij zijn gekomen over de eerste trailer van Avengers 4. Fans wachten vol spanning op de eerste beelden van dit nieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe, maar tot op heden weten we nog nauwelijks iets over die film.

Geen Avengers 4 meer
Hoewel veel mensen ervan overtuigd waren dat Marvel ons morgen zou gaan trakteren op de eerste trailer van Avengers 4, lijkt dat feestje nu toch niet door te gaan. Journalist Steven Weintraub van Collider meldt nu namelijk dat Marvel zijn plannen heeft gewijzigd en dat er deze week dus geen beelden van Avengers 4 verschijnen (helaas).

Troostprijs
Ondanks deze teleurstelling, krijgen we deze week waarschijnlijk toch nog één nieuwe filmtrailer te zien. Diverse bronnen beweren namelijk dat Sony en Marvel binnen enkele dagen de eerste promotievideo van Spider-Man: Far From Home online zullen zetten. Hoewel we dit gerucht niet kunnen bevestigen, hopen we met jullie samen wel op het beste.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Gelukkig hopen jullie samen met ons op het beste. Teamgevoel.

GreenHornet

Avatar

het is een drukke week aan het worden.

GreenHornet

Avatar

trailer zal zeker voor Spider-Verse te zien zijn in bios

lamoteg

Avatar

Ist al woensdag nu in de vs ? Smiley face

nicolaas1982

Avatar

goodmorning america heeft gisteren bekend gemaakt dat zij de trailer primeur hebben en ook de titel primeur! GMA is niet een programma die zomaar dat soort dingen post toch?

Lord Bono

Avatar

@nicolaas1982, Klopt, daarnaast is Collider nu niet bepaald het meest betrouwbare medium.

aspers

Avatar

Ik zou het eigenlijk wel een geweldige stunt vinden als er gewoon helemaal geen trailer komt voor Avengers 4! Iedereen gaat toch wel naar de bios.

Decepticon

Avatar

Collider zit in Los Angeles en heel dicht bij het vuur, maar geen van deze filmnieuws sites zijn betrouwbaar. Ze horen allemaal van die en die, via via. De journalisten doen uiterste best, maar je kunt er nooit van op aan als puntje bij paaltje komt en alles wat ze brengen zijn geruchten via allerlei bronnen binnen de filmindustrie.

horizon

Avatar

5 december is al langer bekend.

Zou pas toffe actie zijn als Marvel Far From Home en Avengers 4 wisselt op de kalender Smiley face

Guyon2002

Avatar

Er wordt nu ook weer gezegd dat de A4 trailer van morgen is uitgesteld ivm de begrafenis van Bush

chefry1983

Avatar

Helemaal geen trailer zou ook kunnen. Maar zal wel niet waarschijnlijk zijn.
De spanning neemt nu wel heel erg toe bij mij.

WebBeest

Avatar

Volgens ComicBookMovie wordt de trailer voor Avengers 4 vrijdag uitgebracht. Zou vandaag zijn maar is uitgesteld wegens het overlijden van Bush Sr. en de dag van nationale rouw vandaag.

Tevens wordt de trailer preview voor Spiderman zaterdag verwacht.

Bron:

ComicBookMovie

nieuwslaatste nieuws

meest populair