Monster van Loch Ness in 'Godzilla: King of Monsters'?

Monster van Loch Ness in 'Godzilla: King of Monsters'?

Zou het kunnen?

Later deze week wordt een volledig nieuwe trailer verwacht voor Legendary Pictures' Godzilla: King of Monsters. Op een officiële website van de film wordt duidelijk dat er heel wat grote monsters geïntroduceerd zullen gaan worden, of in ieder geval bestaan in het uitdijende filmuniversum. En als we de geruchten mogen geloven krijgen we naast Godzilla, Mothra, Rodan en King Ghidorah mogelijk ook het monster van Loch Ness te zien!

Op de website van de fictieve organisatie Monarch is op een ronddraaiende wereldbol te zien dat er heel wat monsters zijn ontdekt. Eén daarvan wordt geplaatst boven Schotland, al wordt aangegeven dat de details nog "classified" zijn. Of het monster van Loch Ness ook daadwerkelijk gaat opduiken is uiteraard nog de vraag, maar dat het monster mogelijk in het MonsterVerse bestaat lijkt aannemelijk.

Uiteraard geeft dit voldoende stof om na te denken over de overige locaties op de wereldbol? Er zijn nog zo'n tien andere locaties / ontdekkingen die nog "geheim" zijn. Welke monsters zouden dat zijn?

Godzilla: King of the Monsters van regisseur Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus) moet vanaf 30 mei 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Een jaar later wordt het allemaal nog grootser in Godzilla vs. Kong.



NieuwsFilm

meest populair