Eerste trailer 'Avengers 4'!!

Eerste trailer 'Avengers 4'!!

Eindelijk!

Daar is ie dan hoor! De eerste trailer van Marvels vierde Avengers-film. De titel: Avengers: Endgame. De trailer geeft eigenlijk niet eens zo heel veel weg van het plot, precies zoals we verwacht hadden. De bedoeling is dat we straks naar de bioscoop trekken voor deze 22ste Marvel-film en compleet verrast worden door de manier waarop regisseurs Anthony en Joe Russo het verhaal van de oorspronkelijke Avengers afronden.

Avengers 4 heeft dan ook hoofdrollen voor de oorspronkelijke Avengers: Tony Stark (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Bruce Banner (Mark Ruffalo), Steve Rogers (Chris Evans), Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) en enkele nieuwelingen die ook nog een rol van belang krijgen, waarbij vooral Captain Marvel (Brie Larson) een grote rol zal hebben. Zij moeten proberen de gruweldaad van Thanos (Josh Brolin) ongedaan te maken en de vele miljarden wezens die stierven als gevolg daarvan weer tot leven wekken.


Avengers 4 pikt de draad na de gebeurtenissen in Infinity War op. Dat betekent dat Captain America, Black Widow, Bruce Banner, Thor, War Machine (Don Cheadle) en Rocket Raccoon (Bradley Cooper) zich op een compleet verwoeste planeet bevinden, waar vele miljarden mensen dood zijn. Tegelijk zit Iron Man samen met Nebula (Karen Gillan) op Titan en moet hij zijn weg naar de Aarde nog terugvinden. Daarnaast bevindt Scott Lang (Paul Rudd) zich in de Quantum Realm en is er nog een mysterieuze rol voor Hawkeye (Jeremy Renner) weggelegd, die spoorloos was in Infinity War.

Vanaf 2 mei 2019 in de bioscoop.

Update Nu met poster!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair