Lindsay Lohan pakte situatie rond dakloos vluchtelingengezin verkeerd aan

Lindsay Lohan pakte situatie rond dakloos vluchtelingengezin verkeerd aan

Ze probeerde de kinderen mee te nemen en een klap in het gezicht was het eindresultaat.

Mean Girls-actrice Lindsay Lohan weet dat ze onjuist heeft gehandeld toen ze eind september een vluchtelingengezin op straat benaderde en hen onderdak aanbood. Het tafereel, dat je beneden terug kan zien in videovorm omdat de 32-jarige Amerikaanse het destijds live uitzond, pakte dramatisch uit.

Op een gegeven moment trachtte Lohan de kinderen over te halen met haar mee te gaan. Het gezin, waarvan Lohan zelf in de video zegt dat ze uit Syrië komen, wilde daar niets van hebben en vertrok. Lohan volgde ze en beschuldigde de ouders van kinderhandel met een maf accent. Daaropvolgend ontving de actrice een stoot in het gezicht, uitgedeeld door de moeder. Een op de grond liggende en huilende Lohan besloot het gezin vervolgens met rust te laten.


Via een e-mail van haar woordvoerder onthult Lohan dat ze verkeerd zat: "Ik heb de situatie slecht ingeschat. Ik heb er van geleerd. En dat is alles wat ik erover kwijt wil." Toch lijkt de Amerikaanse er verder op in te willen gaan, maar dan wel oog in oog met een journalist. De actrice heeft namelijk ook een telefonisch interview met Paper Magazine gehad over hetzelfde onderwerp. In het gesprek kwam voor dat Lohan gemengde gevoelens heeft over het uitzenden van de beelden. Ergens weet de actrice dat ze het niet had moeten doen, ondanks dat ze haar fans "directe toegang" wilde geven.

Overigens is Lohan het zat dat ze altijd negatief voorkomt in de media. "Ik zou graag willen weten waarom ik altijd door de pers wordt afgetuigd. Als ik 99 goede dingen doe en één slechte, dan concentreren ze zich enkel op het laatste. Achter de schermen doe ik wat ik kan om de beste versie van mezelf te zijn. Dat wordt nooit vermeld. Ik ben ook gewoon een mens. Ik maak fouten. Dat lijkt het enige te zijn dat gerapporteerd wordt."

NieuwsFilm

meest populair