Celebrity

Erotische 'Wolf of Wall Street'-scène was ongemakkelijk voor Margot Robbie

Misschien ook niet zo gek...

door FilmTotaal om 07:28 in Celebrity
Deze week verschijnt het historische drama Mary Queen of Scots in de Amerikaanse bioscopen. Daarin is o.a. Margot Robbie te zien als de Engelse koningin Elizabeth. Het bood de 28-jarige schoonheid uit Australië de kans om een uitgebreid gesprek te houden met Porter Magazine.

Robbie's doorbraakrol in Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street kwam ook kort ter sprake. Ze trad op als de tweede vrouw van Leonardo DiCaprio's Jordan Belfort en moest aardig wat erotische scènes filmen. Eentje speelt zich af in de kamer van hun dochter. De ervaring was alles behalve gemakkelijk.

De actrice legt uit: "Wanneer je de film kijkt komt het misschien niet zo over, maar in werkelijkheid zaten we in een kleine slaapkamer met 30 crewleden erin gepropt. Allemaal mannen. Voor een periode van 17 uur lang deed ik alsof ik mezelf streelde. Het is gewoon erg vreemd. Je moet de schaamte en absurditeit heel diep begraven en jezelf volledig inzetten."


Dit is niet de eerste keer dat de actrice uit Suicide Squad over haar seksscènes spreekt. Tweeënhalf jaar geleden onthulde ze aan Vanity Fair hoe het was om aan The Wolf of Wall Street te werken. Zo vertelde Robbie: "Ik had nog nooit een hele seksscène gedaan. Wel scènes die naar seks leidde of nadat de seks voorbij was. Maar niet een seksscène van begin tot eind, zoals in 'Wolf.' Dat was mijn eerste keer."

Voor een Australische film moest Robbie eens onder de douche staan, maar dat was niet zo intimiderend. Dat "massa's mensen" naar haar en DiCaprio keken was wel enorm ongemakkelijk. "Er is geen andere keus," zei ze over het overwinnen van haar zenuwen. "Je moet het gewoon doen. Aan de slag gaan. Hoe eerder je het doet, hoe eerder je ermee kan stoppen."

NieuwsFilm

meest populair