Algemeen

Sylvester Stallone rondt 'Rambo V: Last Blood' af

Opnieuw een einde van een tijdperk voor Sly.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Via Instagram heeft Sylvester Stallone aangegeven dat de opnames voor Lionsgate's Rambo V: Last Blood erop zitten. De acteur nam de film de afgelopen twee maanden op en na zijn recente bevestiging dat hij is gestopt met de rol als Rock Balboa, lijkt hij nu ook klaar met John Rambo.

De Rambo-franchise startte in 1982 met First Blood, zeker niet een film die hij makkelijk van de grond kreeg. Na het succes verschenen er drie vervolgen, met het ondertussen alweer tien jaar oude Rambo uit 2008 als laatste wapenfeit. De acteur plaatste onderstaande video op Instagram.


Met rollen voor Sergio Peris-Mencheta, Paz Vega en Yvette Monreal ligt de regie in handen van Adrian Grunberg (Get the Gringo) en de laatste John Rambo-film verschijnt ergens in 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

dat is wel erg snel opgenomen allemaal. Verwacht hier dan ook niet zoveel van, hopelijk beter dan bijv Escape Plan 2...

EntertainmentWatcher

Avatar

@Bram: ''...dat hij is gestopt met de rol als Rock Balboa...''

Rock???? Het is toch echt Rocky hoor. Wat blijf je toch fouten maken man, je raffelt elke keer alles af als je wat schrijft.

Thiver

Avatar

Bram de Groot "De acteur nam de film de afgelopen twee maanden op en na zijn recente bevestiging dat hij is gestopt met de rol als Rocky Balboa, lijkt hij nu ook klaar met John Rambo."

Klinkt aannemelijk, maar met Stallone weet je het maar nooit. Tien jaar geleden leek hij met de films Rocky Balboa en John Rambo ook afscheid te hebben genomen van beide titelpersonages, maar het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan.

Raki-Pure

Avatar

Creed 1 en 2 was en is verrassend goed. Laten we hopen dat Last Blood goed te versmaden is.

Daanminator

Avatar

Vind 2 maanden wel erg snel, hopelijk geen afraffel project.

McGraig

Avatar

Opnames zelf duren vaak niet langer dan een paar maanden. Het is de postproductie waar het meeste werk in gaat zitten.

Civilian Supreme

Avatar

Inderdaad, sommige films zelfs een opnametijd van 6 weken. Ze hebben uiteraard meerdere cameraploegen die tegelijkertijd scenes opnemen.

lamoteg

Avatar

Zijn dit mijn gedachten of begin je minder en minder die plastic chirurgie te zien. Swat: ik vind mooi dat hij alles wil
Afronden. Tijd dat deze man geniet van zijn pensioen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair