Celebrity

Jennifer Aniston reageert spontaan op bijzonder verzoek voor triootje

Aniston reageert op de opvallende uitspraken van countryzangeres Dolly Parton.

door Jeffrey Kouters om 13:29 in Celebrity
Hollywoodactrice Jennifer Aniston (Mother's Day, Storks) heeft geschrokken gereageerd op de pikante uitspraken die countryzangeres Dolly Parton heeft gedaan in de talkshow van Jimmy Fallon. Parton onthulde namelijk dat zij vermoedt dat haar man best weleens een triootje met Aniston zou willen hebben.

Deze vrijdag verschijnt Jennifer Anistons nieuwe film Dumplin op Netflix. Maandag was Dolly Parton (72), die een aantal nummers heeft geschreven voor die film, te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. In die uitzending vertelt Parton dat ook haar man Carl Thomas Dean enthousiast is over het project, maar dat komt schijnbaar niet door haar muzikale bijdrage. "Mijn man is gek op Jennifer", vertelt Parton aan Fallon.

Wilde fantasieën op hoge leeftijd
"Hij vond het interessanter dat ik een project met haar ging doen dan dat ik de kans kreeg om alle muziek voor de film te maken", vervolgt Parton. Vervolgens doet de bekende countryzangeres er nog een schepje bovenop. "Ik denk dat hij stiekem droomt van een triootje met haar", grapt Parton. En als ze dan vervolgens ook nog eens opmerkt dat haar man dat waarschijnlijk niet meer aan zou kunnen, ligt het publiek al helemaal dubbel van het lachen.

Reactie Jennifer Aniston
Inmiddels heeft Aniston het desbetreffende fragment, dat inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken is, ook gezien. Tegenover het Amerikaanse blad USA Today laat zij weten geschrokken te zijn van Partons uitspraken. "Mijn mond viel wagenwijd open", reageert de Friends-actrice. "En daarna heb ik me werkelijk waar kapot gelachen", vervolgt ze. "Dit is typisch Dolly". Overigens zijn Parton en Dean al zo'n 52 jaar getrouwd, dus dat huwelijk zit heus wel snor.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Zo geschrokken gereageerd vind ik dat nu ook weer niet, Jeffrey toch!

Frietgezicht

Avatar

Die reactie van Jennifer bezorgt mij een slappe

nieuwslaatste nieuws

meest populair