Honest Trailer 'Mission: Impossible - Fallout'

Honest Trailer 'Mission: Impossible - Fallout'

Een van de beste actiefilms van het jaar!

Er is een heerlijke honest trailer vrijgegeven voor Mission: Impossible - Fallout. De nieuwste actiefilm met Tom Cruise moet er ook aan geloven. Waar Ethan Hunt (Cruise) en zijn IMF-team ditmaal zoeken naar de terroristische organisatie genaamd The Apostles, is dat geen makkelijke strijd. Dat laat ook het team achter de honest trailers weten.

De trailer legt vooral nadruk op het feit dat totaal oninteressante personages als Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) en Solomon Lane (Sean Harris) teruggebracht worden. Tegelijk heeft de schurk wat de Screen Junkies betreft ongeveer hetzelfde plan als Thanos in Avengers: Infinity War. Tegelijk geven ze wel toe dat het een van de beste actiefilms van het jaar is. En roepen ze de makers op om eens te stoppen, voordat Tom Cruise een van de gevaarlijke stunts niet overleeft!


Zeer waarschijnlijk krijgen we een zevende film in de franchise te zien. Acteur Simon Pegg vertelde recent dat de franchise bepaald niet gas terug gaat nemen en velen zien het als een van de beste actiefranchises die er zijn.

NieuwsFilm

meest populair