Algemeen

Disney steunde duistere einde 'Avengers: Infinity War' meteen

Er was niets moeilijks aan om de studio over te halen.

door Jim Pedd om 07:56 in Algemeen
Disney stond volledig achter het voor Marvels doen wel heel duistere einde van Avengers: Infinity War. Dat laten regisseurs Anthony en Joe Russo weten in een interview. De film eindigde wel heel duister en pessimistisch.

Aan het einde van Infinity War wist de kwaadaardige superschurk Thanos (Josh Brolin) zijn plan om het halve universum uit te roeien immers succesvol uit te voeren. Het zal zorgen voor chaos in de volgende Avengers-film en dat belooft dan ook een opvallende film te worden.

De Russo-broers vertellen nu dat Disney het helemaal eens was met het duistere plan. Joe: "ze stonden heel erg achter de keuzes die we maakten". En Anthony vulde daarop aan dat de Mouse House geen enkele zorgen had over wat de twee voor iets gruwelijks gepland hadden.

"De enige manier om mensen aan het praten te krijgen, is ze verrassen. Als je constant aan de verwachtingen voldoet, ga je dat niet doen. Plottwists die goed uitgevoerd zijn, vormen een echt gespreksonderwerp voor een publiek, maar maken ook onderdeel uit van een goed narratief."

Deze week verwachten we de eerste trailer van Avengers 4.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair