Travis heeft geen zin in de regie van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Travis heeft geen zin in de regie van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Hij gaat terug naar zijn kind.

Recent werd Travis Knight in verband gebracht met de regie van Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dit blijkt echter een vals gerucht, aangezien de filmmaker aangeeft terug te keren naar daar waar hij vandaan komt: LAIKA.

Knight (Kubo and the Two Strings) regisseerde voor Paramount de Transformers-film Bumblebee, maar in nog een live action film blijkt hij niet direct zin te hebben. Travis tegenover Badtaste.it:

"Na Bumblebee is het mijn doel om terug te gaan naar mijn werk bij de animatiestudio LAIKA, mijn 'kind', en ik neem alle bagage en ervaringen mee die ik heb opgedaan bij dit project. [...] Ik ben een grote fan van wat Marvel deed. Het is voor niemand een verrassing dat ik als kind een grote fan van de strips was. Maar nee, het is maar een gerucht!"

Eigenlijk zou Vol.1 en Vol. 2-kopman James Gunn logischerwijs ook Vol. 3 regisseren, maar nadat hij in opspraak kwam door oude, nogal bedenkelijke Tweets werd hij door Walt Disney ontslagen om imagoschade aan het familielabel te voorkomen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 zou in 2020 gaan verschijnen en is tot minimaal 2022 uitgesteld.



NieuwsFilm

meest populair