Algemeen

Travis heeft geen zin in de regie van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Hij gaat terug naar zijn kind.

door Bram de Groot om 11:17 in Algemeen
Recent werd Travis Knight in verband gebracht met de regie van Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dit blijkt echter een vals gerucht, aangezien de filmmaker aangeeft terug te keren naar daar waar hij vandaan komt: LAIKA.

Knight (Kubo and the Two Strings) regisseerde voor Paramount de Transformers-film Bumblebee, maar in nog een live action film blijkt hij niet direct zin te hebben. Travis tegenover Badtaste.it:

"Na Bumblebee is het mijn doel om terug te gaan naar mijn werk bij de animatiestudio LAIKA, mijn 'kind', en ik neem alle bagage en ervaringen mee die ik heb opgedaan bij dit project. [...] Ik ben een grote fan van wat Marvel deed. Het is voor niemand een verrassing dat ik als kind een grote fan van de strips was. Maar nee, het is maar een gerucht!"

Eigenlijk zou Vol.1 en Vol. 2-kopman James Gunn logischerwijs ook Vol. 3 regisseren, maar nadat hij in opspraak kwam door oude, nogal bedenkelijke Tweets werd hij door Walt Disney ontslagen om imagoschade aan het familielabel te voorkomen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 zou in 2020 gaan verschijnen en is tot minimaal 2022 uitgesteld.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Laat gewoon zitten en hou de dooie guardians gewoon dood dan. Stuk makkelijker ondertussen

Decepticon

Avatar

Ik denk dat Kevin Feige gigantisch baalt dat Disney Gunn heeft ontslagen en bij zijn besluit blijft.
Ik wil de Guardians heel graag terug zien voor Volume 3, maar ik heb eigenlijk ook al zoiets van, van mij hoeft het niet meer. Laat ze dan maar dood idd.
Maar de Guardians zijn te populair om een derde film te laten schieten.

Chris23

Avatar

Zo goed vond ik deel 2 nou ook weer niet.
Van mij mag r een andere regisseur deel 3 maken.
(Jammer dat de Russo Brothers al bezet zijn b.v. (een winter soldier achtige thriller met de Guardians lijkt me wel wat))
Josh Whedon heeft ook ervaring met het "gevarieerde groep in ruimteschip" genre.

nieuwslaatste nieuws

meest populair